Τo top διατροφικό λάθος που κάνουν οι νέες μητέρες

08:17 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι προτεραιότητες των γυναικών αφού αποκτήσουν το μωράκι τους είναι πολύ προβλέψιμες. Θέλουν να φροντίζουν το παιδί τους, να το ταΐζουν σωστά, να κοιμούνται όσο περισσότερο γίνεται και να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και όμως, αυτό το τελευταίο είναι και το top διατροφικό λάθος που κάνουν οι νέες μητέρες.

Η διατροφή τόσο του μωρού όσο και της μητέρας τον πρώτο χρόνο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας τους! Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή έχει πολλά θετικά για τις νέες μαμάδες, καθώς όταν προσλαμβάνουν όλα τα θρεπτικά

συστατικά έχουν την απαραίτητη δύναμη που χρειάζονται για να λειτουργήσουν. Η ενέργεια εξαρτάται από μια σταθερή ροή καυσίμων, όπως στα αυτοκίνητα. Στον ανθρώπινο οργανισμό, το καύσιμο είναι η τροφή! Η παράλειψη γευμάτων ή μικρά γεύματα με ελάχιστα την θρεπτικά συστατικά για να επιτευχθεί η απώλεια βάρους το μόνο που έχει σαν αποτέλεσμα είναι να νιώθουν εξάντληση και να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις!

Η σωστή διατροφή, όμως, δεν είναι ζωτικής σημασίας μόνο για την μητέρα αλλά και για το παιδί το οποίο τρέφεται μέσα από την μητέρα κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Τo top διατροφικό λάθος που κάνουν οι νέες μητέρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα