Νομίζ… ματα μπορεί και κάλπικα

22:11 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Όχι, δε θα σου μιλήσω για τις κάλπικες λίρες του παρελθόντος ή για την αξία γενικότερα των χρημάτων. Θα σου αναλύσω, όμως τις σκέψεις. Σκέψεις, δικές μου, δικές σου και γενικότερα των ανθρώπων. Όλα όσα εγώ νομίζω, εσύ νομίζεις, αυτός νομίζει και όλοι μαζί νομίζουμε.

Το μυαλό τρέχει! Αν τρέχει λίγο μπορείς να το πεις Déjà vu αν, όμως, τρέχει πολύ το λένε σενάριο, υποθέσεις και νομίζ.. ματα. Ειδικά αν έχεις μεγάλη φαντασία, όπως εγώ που πολλές φορές νομίζω και υποθέτω πολλά θα σου ταίριαζε και εσένα το παρατσούκλι Φώσκολος. Μπορεί, ο γνωστός σεναριογράφος να μην βρίσκεται στη ζωή αλλά σίγουρα

πρόλαβε και άφησε πίσω τους αρκετούς μυθομανείς, ή απλά σκεπτικά άτομα να συνεχίσουν τις ιστορίες και τα σενάρια.

Μερικές φορές, λοιπόν, ο ανθρώπινος νους, δεν μένει στο παρόν. Φοράει αθλητικά παπούτσια, δένει καλά τα κορδόνια και αρχίζει να τρέχει όχι μόνο στην πλατεία της γειτονιάς αλλά ακόμα και στο Μαραθώνιο. Οι σκέψεις διογκώνονται και τα σενάρια αυξάνονται. Μπορεί εσύ να είπες μόνο μία λέξη, να είδες ένα άτομο και απλά να συνομίλησες μαζί του για 2 μόνο λεπτά αλλά το σκέφτεσαι ώρες ατελείωτες. Αναλύεις τις φράσεις, το κούνημα των χεριών, τις εκφράσεις του προσώπου και ξεκινάς να βγάζεις συμπεράσματα. Σκέφτεσαι τι μπορεί να κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις τι μπορεί να υπονοούσε το κόμπιασμα της φωνής ή και αν ακόμα πίσω από το γεια υπήρχε κάτι άλλο που εσύ δεν κατάλαβες, δεν πρόσεξες ή δεν είδες.

Συμβουλή!

Όταν λες νομίζω ότι μπορεί να… πάψε! Τρέξε βρες όποιον σε έκανε να νομίζεις και ρώτα τι ήθελε να πει. Σταμάτα τα σενάρια και μην χαλάς τον χρόνο σου βουλιάζοντας το μυαλό σου σε σκέψεις. ‘Η αν πιστεύεις ότι το έχεις το νόμιζ…μα, γίνε απλά σεναριογράφος!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Νομίζ… ματα μπορεί και κάλπικα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα