Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/9/14)

16:00 21/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σας δίνει αποκαλύψεις που σας συνταράζουν και σας κινητοποιούν. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε απότομα και ξαφνικά τις απόψεις σας για ανθρώπους και καταστάσεις και να νιώσετε ότι έχετε πάρει για καιρό λάθος πορεία. Αποφασίζετε να αλλάξετε ριζικά πολλά πράγματα στην ζωή σας. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση με τους ανθρώπους σας αλλά θα είναι δημιουργική.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης σας κάνει πολύ ερωτικούς και φωτίζει με δυνατό ως την ζωή σας. Νιώθετε πολύ δυνατοί και έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που πριν δεν θα τα τολμούσατε. Υπάρχει

εύνοια στον οικονομικό τομέα, ενώ η καλαισθησία σας και η αισθητική σας γίνονται πραγματικά ο οδηγός σας.

Δίδυμοι

Με πολλαπλές επιρροές, τόσο από τον Ποσειδώνα όσο και από τον Ουρανό, γίνεστε πολύ εριστικοί και είναι πιθανόν να δείξετε ένα πρόσωπο τόσο δυναμικό που θα ξαφνιάσετε τους ανθρώπους σας. Αν έχετε την τάση αυτόν τον δυναμισμό να τον σκορπίσετε σε λόγια και αντιπαραθέσεις, θα χάσετε. Κάντε καλύτερα τομές στην ζωή σας και πάρτε αποφάσεις .

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον λέοντα σε θετική όψη με τον Ερμή γίνεστε πολύ πειστικοί και πολύ αυθόρμητοι. Η διάθεσή σας να βγείτε και να διασκεδάσετε έρχεται και δένει και με τις πολύ καλές σας επιδόσεις στην εργασία, οπότε έχετε μια φωτεινή και όμορφη ημέρα. Πιθανόν να έχετε λίγα κρυμμένα νεύρα, λόγω του τετραγώνου Ποσειδώνα – Άρη, μην ανασκαλεύετε συνέχεια το παρελθόν, αφήστε το να κοιμηθεί.

Λέων

Η Σελήνη στον λέοντα σας γεμίζει ερωτισμό και ταυτόχρονα η εκπληκτική σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη σας δίνει φτερά. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια αύξηση εσόδων αν κινηθείτε μεθοδικά και αποφασιστικά. Από άποψη προσωπικών σχέσεων θέλετε να κάνετε τα πάντα για τον σύντροφό σας, αλλά γίνεστε και πολύ απαιτητικοί, αλλά με σωστό τρόπο.

Παρθένος

Η αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας είναι το κυριότερο γεγονός της ζωής σας. Για το χατίρι του και για να νιώθετε ότι αξίζετε την αγάπη που σας προσφέρει γίνεστε καλύτεροι και προχωράτε πάρα πολύ και στην δουλειά σας και πνευματικά. Πραγματικά έχετε μια πολύ όμορφη ημέρα, αλλά και γενικά μια πολύ όμορφη περίοδο, που όλα κινούνται θετικά.

Ζυγός

Όλα όσα θέλετε είναι στο χέρι σας, αλλά πρέπει να σταματήσετε να εύχεστε και να αρχίσετε να δουλεύετε. Έχετε πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά κουρασμένοι από παλιές ματαιώσεις αφήνεστε μόνον στο να λέτε με τους δικούς σας ανθρώπους τι θα μπορούσατε να επιτύχετε, ενώ στην ουσία μένετε άπρακτοι, είναι κρίμα. Κάντε ένα βήμα, πραγματοποιήστε κάτι από αυτά που σκέφτεστε.

Σκορπιός

Η δυνατή σχέση του Άρη από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα σας φέρνει τρομερές εκπλήξεις και πιθανόν απογοητεύσεις. Χρησιμοποιήστε θετικά την ένταση που νιώθετε, απομακρύνετε ανθρώπους οι οποίοι σας φθείρουν και δώστε σημασία στο ένστικτό σας. Εργασιακά κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή για να κερδίσετε.

Τοξότης

Η έντονη εύνοια από τον Δία ας γίνει η κινητήρια δύναμη για να χτίσετε το μέλλον σας. Αφοσιωθείτε στο αντικείμενο της δουλειάς σας ή της μελέτης σας και θα νιώσετε ότι όλη η ενέργεια που είχατε συσσωρεύσει για καιρό μπορεί να σας χαρίσει τα πάντα. Ερωτικά είστε ακαταμάχητοι, το ξέρετε και το χαίρεστε. Σας δίνετε μια ευκαιρία για κάποια γείωση σήμερα και να ασχοληθείτε με τα βασικά σας ζητήματα, ειδικά για σας που είναι πιθανό να είχατε μια αρκετά κουραστική και απαιτητική εβδομάδα τώρα έφτασε στο τέλος. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να ξαναδείτε τα απλά πράγματα που είχατε παραμελήσει ή να επικεντρωθείτε στη ρουτίνα της ζωής, στο σπίτι γενικότερα ή βάζοντας πολλά πράγματα σε μια προοπτική.

Αιγόκερως

Χωρίς σταματημό σήμερα προσπαθείτε να βάλετε τους άλλους σε έναν δρόμο που να τον ελέγχετε εσείς, και αυτό όχι από μανία εξουσίας, αλλά γιατί πραγματικά ξέρετε τι πρέπει να γίνει και πώς. Είστε πολύτιμοι στο να προγραμματίσετε κοινές δράσεις με άλλους και να δοκιμάστε νέα πεδία. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, είστε όμως χορτάτοι.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας να επιβληθείτε και να επιβάλλετε τους όρους σας θα μείνει ανικανοποίητη. Η σχέση του Ουρανού με τον Ερμή, αυτή η δυνατή αντίθεση, σας κάνει να χάνετε έδαφος στις προσπάθειές σας και να εισπράττετε ματαιώσεις. Είναι καιρός να αφήσετε τους εγωισμούς και τα μεγάλα σχέδια, να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να εργαστείτε πραγματικά συναδελφικά.

Ιχθείς

Μια έντονη ανάγκη σας να αδράξετε την κάθε ώρα της ημέρας, σαν να μην υπάρχει αύριο, είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της ημέρα. Προσέξτε τα ατυχήματα, η δύσκολη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει πολύ ορμητικούς και δεν είστε συνηθισμένοι. Η καλύτερη ιδέα για την ημέρα είναι να την περάσετε αγκαλιά με τον σύντροφο σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα