Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/11/14)

10:13 19/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα έχετε έντονες σκέψεις και το μυαλό σας βουίζει από τις υψηλές ταχύτητες. Οποιοσδήποτε άλλος θα ζαλιζόταν, εσείς όμως μπορείτε να επεξεργαστείτε τα πράγματα και να τα φιλτράρετε μέσα στο κεφάλι σας, ώστε να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα και αποφάσεις . μια μέρα. Οι γύρω σας θέλουν να ακούσουν την τελική απόφασή σας, που θα τους βοηθήσει.

Ταύρος

Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με κάποια άτομα ή με κάποιες κοινωνικές καταστάσεις, μην απογοητεύεστε από τις συνήθειες των ανθρώπων και την ρηχότητα ορισμένων. Δεν θα ήταν σκόπιμο να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομονωθείτε.

Καλύτερα είναι να αποφύγετε καταστάσεις που ξέρετε ότι θα σας δυσαρεστήσουν αλλά δεν χρειάζεται να βασανίζεται τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα ομαλοποιούνται τον τελευταίο καιρό. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον πνευματώδες και αναζωογονητικό. Αν έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν φροντίδα προσέξτε τις λεπτομέρειες, αν και καλύτερα θα ήταν αν μπορούσατε να το αναλάβετε, ώστε να μην διακινδυνεύσετε λαθεμένες επιλογές.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε εσείς συναισθηματικά καλά, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι γύρω σας δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή την αίσθηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εσείς θα πρέπει να θυσιάσετε τον εαυτό σας, ώστε να καταστεί ευκολότερη η ζωή τους. Να θυμάστε ότι οι άλλοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να κάνουν πράγματα μόνοι τους. Αν κάποιος έχει κακή διάθεση, αφήστε τον να είναι σε κακή διάθεση. Μπορεί να είναι καλύτερα να περάσετε την ημέρα μόνοι σας.

Λέων

Ο ρόλος σας σήμερα είναι να γεφυρώσετε τα χάσματα επικοινωνίας και να βρείτε το πλεονέκτημα που ενώνει τους ανθρώπους σε μια κοινωνική ή οικογενειακή κατάσταση. Δεν χρειάζεστε να είστε μόνοι σας στην προσπάθεια, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να μεταβιβάσετε τις ευθύνες και να δώσετε την σκυτάλη στον επόμενο για να μάθει τι πρέπει να κάνει.

Παρθένος

Ηρεμήστε και οργανωθείτε για να ζήσετε την αγάπη και τον ρομαντισμό. Μην επιτρέπετε επουσιώδη ζητήματα να σας καταπιέζουν και να χάνετε αυτό που ουσιαστικά θέλετε από την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Γειωθείτε με την πραγματικότητα και βρείτε το κέντρο της ισορροπίας σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά – πριν προχωρήσετε.

Ζυγός

Τώρα ήρθε η στιγμή που το όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί, αφού έχετε συνειδητοποιήσετε τα αποτελέσματα από όλες τις προσπάθειες σας και τις αποτυχίες σας. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών αυτής της χρονιάς. Σήμερα είναι μία από εκείνες τις στιγμές της αναμέτρησης, όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι στερεά και νιώθετε καλά. Αν και μπορεί την ίδια στιγμή, να είστε σιωπηλοί. Αισθάνεστε δυσκολία να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας με τον τρόπο που θέλετε στον σύντροφό σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει Πιθανόν να τρέχουν στο μυαλό σας τόσες πολλές σκέψεις που δεν ξέρετε πώς να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά ή φοβόσαστε μια προσωπική αποκάλυψη.

Τοξότης

Τα ερωτικά σας θέματα πηγαίνουν καλά, αλλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε, να είστε προσεκτικοί και να σκεφτείτε λεπτομερώς την σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε στέρεα θεμέλια στην σχέση σας, αλλά και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αυτοί οι δύο τομείς μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι από πριν.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, αυτό συνήθως δεν είναι δύσκολο για εσάς αφού πάντα βρίσκετε τον δρόμο σας. Το θέμα είναι ότι σήμερα θα αντιμετωπίσετε πολλαπλές κατευθύνσεις και θα πρέπει να καταλάβετε μόνοι σας ποιος είναι ο σωστός δρόμος. Χρησιμοποιείστε τη λογική και την διαίσθησή σας και θα βρείτε τη σωστή επιλογή.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τον έλεγχο των πραγμάτων στα χέρια σας. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και να λάβετε υπόψη σας όλες τις εκδοχές των ζητημάτων. Πιθανόν να νοιώσετε ότι δεν έχετε όλες τις απαντήσεις για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και κυρίως αυτά των ερωτικών σχέσεων. Φροντίστε να έχουν λογική οι αποφάσεις σας.

Ιχθείς

Προσέξτε, σήμερα κάποιους που μπορεί να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή σας από την εργασία σας. Αποφύγετε να συζητάτε ή να σχολιάζετε με συναδέλφους σας προσηλωθείτε στο έργο σας και μην ξεχνιέστε. Πιθανόν να συναντηθείτε με κάποιο σημαντικό άτομο που θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα