Όταν η συγκατοίκηση γίνεται κόλαση

22:02 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρεις και εσύ ότι είμαστε fan του έρωτα και ειλικρινά πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της αγάπης που μπορεί να σε μεταμορφώσει σε άλλον άνθρωπο. Επειδή, όμως, όσο και αν φίλησα τον Τακούλη αυτός δεν μεταμορφώθηκε σε κούκλο, ψηλό, αξύριστο, με κοιλιακούς απογοητεύτηκα και είπα να δω γυμνή την αλήθεια. Ο Τακούλης που λες μου ζήτησε να συγκατοικήσουμε και εγώ δέχτηκα να τον ακολουθήσω στο όνειρο, μην νομίζει δεν με πήγε στα αστέρια, μέχρι το Μαρούσι ταξίδεψα. Είπα, ναι στην πρότασή

του για συγκατοίκηση και το αποτέλεσμα είναι ότι σε δύο μήνες είχα ξαναμαζέψει τα μπογαλάκια μου και έψαχνα για νέο σπίτι.

Να σου περιγράψω πώς ήταν; Ο άνθρωπος που κάποτε μου έφτιαχνε πρωινό και μου το έφερνε στο κρεβάτι, άνοιγε το ένα βλέφαρο κατά τις επτά το πρωί πριν πάει για δουλειά και μου φώναζε καφέ. Κάτσε, ρε Τακούλη τι λες πάλι; Σήκω μόνος σου φτιάξε γαλλικό και άσε λίγο και για εμένα. Και άντε τον καφέ τον ξεχνάς. Μέσα στις πρώτες κιόλας μέρες είχα μεταλλαχτεί σε μια καλή οικοδέσποινα που δεχόμουν όλους τους φίλους του να έρθουν να δουν το σπίτι μας ενώ οι δικές μου φίλες ήταν τόσο διακριτικές που ήρθαν μόνο να με βοηθήσουν να μαζέψω τα πράγματά μου πριν αποχωρίσω για πάντα.

Το μωράκι μου που στα ραντεβού μας έρχονταν πάντα περιποιημένος μεταλλάχτηκε σε έναν άντρα παλιάς σχολής που φορούσε παντόφλα δερμάτινη με αθλητική κάλτσα που συνδυάζονταν απίστευτα με τη σατέν πιτζάμα την οποία βάζω στοίχημα ότι του είχε πάρει η μαμά του για να μην πω η γιαγιά του. Ήθελε να βλέπει τηλεόραση ώρες ατελείωτες τρώγοντας πίτσα και φυσικά δεν τον αφορούσε καν αν εσύ είχες την ανάγκη να βγείτε μια βόλτα για να χαλαρώσετε.

Η ημέρα Κυριακή που βγαίνετε οι δύο σας ή με φίλους και διασκεδάζατε από το πρωί μέχρι να το βράδυ μετατράπηκε στην ημέρα που έπρεπε να τραπεζώνεις την οικογένεια του και φυσικά να κάνεις γενική στο σπίτι ενώ ο Τακούλης πανηγύριζε στο γήπεδο για την ομάδα του. Όταν πάλι γύριζε σπίτι αυτός αν είχε νικήσει η ομαδά είχε όρεξη για τρελίτσες (αν έχανε τα μούτρα του άγγιζαν το πάτωμα), ενώ εσύ ήθελες να σε αγκαλίασει μόνο ο Μορφέας και να σου χαρίσεις όνειρα γλυκά.

Όπως κατάλαβες η συγκατοίκηση μπορεί να είναι τρόπος να καταλάβεις αν αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου αλλά μπορεί και να σε βοηθήσει να τελειώσεις μια σχέση που είναι απλά χάσιμο χρόνου. Είναι μια περίοδος σαφώς πολύ δύσκολη αν έχεις συνηθίσει να μένεις μόνη και ειδικά αν ο αγαπημένος σου θέλει να ζει σαν Πασάς και να τα έχει όλα στα χέρια. Είναι σαν μία πρόβα γάμου που σου δείχνει πως θα είναι η ζωή σου μέσα στο πέρασμα των χρόνων μέσα σε μερικές μέρες!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν την συγκατοίκηση:Πόσο άνετα νιώθεις μαζί του: Μπορεί να πετάς στα σύννεφα την ώρα που ακούς από το στόμα του καλού σου την λέξη συγκατοίκηση αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το πόσο άνετα νιώθεις μαζί τους είναι πολύ σημαντικό. Ενώ αν μέχρι στιγμής σε έβλεπε να είσαι πάντα περιποιημένη και γελαστή τώρα θα είναι εκεί κοντά σου κάθε ώρα, από την χειρότερη έως την καλύτερη.Ξέρεις γιατί θες να μείνεις μαζί του: Η συγκατοίκηση δεν πρέπει να είναι ποτέ μία λύση ανάγκης. Το να μείνετε μαζί θα πρέπει να το θες μέσα και σε καμία περίπτωση να μην απαιτεί λύση ανάγκης για να μπορείς να τα βγάζεις πιο εύκολα πέρα οικονομικά και ούτε φυσικά επειδή το έκαναν και φίλες σου με τους δικούς τους αγαπημένους.Είναι ο καλύτερος σου φίλος: Αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι σαν τον Big brother στη ζωή σου από εδώ και πέρα οπότε πρέπει να είναι το άτομο στο οποίο θα μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα και θα αντέχεις να σε βλέπει ακόμα και όταν θα έχεις τις μαύρες σου.Έχετε κοινά θέλω: Δεν μπορείς εσύ να θες να βγαίνεις μόνο με την παλιοπαρέα και όχι μαζί του, ούτε αυτός μπορεί να θέλει να φεύγει κάθε σαββατοκύριακο για σκι με τους φίλους του και εσύ να μένεις πίσω. Για να μπορέσετε να μείνετε μαζί, να είστε καλά και να περνάτε όμορφα θα πρέπει οι στόχοι σας στη ζωή αλλά τα θέλω αν δεν μπορούν να είναι ίδια έστω να ταιριάζουν πολύ.

Σημείωση!

Οπότε αν και εσένα η συγκατοίκησή σου ήταν σαν την δική μου ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να μείνεις. Αν πάλι μοιάζει με παραμύθι, αντί για σούπερ μάρκετ πηγαίνετε μία βόλτα μέχρι το κοντινότερο κοσμηματοπωλείο για βέρες και εμείς κουμπάρες.

Συμβουλή!

Μην ξεχάσεις να δεις τις εκπομπές μας Ugly Truth και F…. stories που αναλύουν τα πάντα γύρω από την συγκατοίκηση.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.
Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Όταν η συγκατοίκηση γίνεται κόλαση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα