Όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάλεις μάσκα μαλλιών

07:00 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Για να έχεις τα τέλεια μαλλιά που επιθυμείς θα πρέπει να τα σέβεσαι, όπως τους αξίζει, να τα φροντίζεις και φυσικά να βάζεις μάσκα μαλλιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εκτός, όμως, από το να βάζεις μάσκα μαλλιών θα πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη και εμείς θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις.

Τι πρέπει να ξέρεις για την μάσκα μαλλιών σου;Για να βρεις ποια μάσκα είναι ειδική για τα δικά σου μαλλιά πρέπει να εξετάσεις την ποιότητα της τρίχας σου.Τα λιπαρά μαλλιά έχουν ανάγκη από ξηρές μάσκες που δεν θα ενισχύσουν την λιπαρότητα τους ενώ τα ξηρά μαλλιά θέλουν ενυδάτωση γι΄αυτό θα πρέπει να επιλέξεις
μάσκα μαλλιών που περιέχει αρκετά έλαια ή έχεις ως βάση το ελαιόλαδο.Τα βαμμένα μαλλιά πρέπει να φαίνονται λαμπερά και φρέσκα λες και τα έβαψες ξανά κάνοντας τους μάσκα οπότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα προϊόν το οποίο θα ενισχύει το χρώμα τους και θα δίνει λάμψη στο χρώμα.Δεν πρέπει να βάζεις υπερβολική ποσότητα μάσκας: Ποσότητα ίση με ένα φουντούκι είναι αρκετή για να αναδομήσει τα μαλλιά σου.Πρέπει να ξεπλένεις τη μάσκα με άφθονο χλιαρό προς κρύο νερό. Το κρύο νερό βοηθά τα μαλλιά σου να ξεμπερδευτούν πιο εύκολα και να φαίνονται ενυδατωμένα και υγιή.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάλεις μάσκα μαλλιών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα