Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/10/14)

09:30 19/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα για εσάς, και θα διαπιστώσετε ότι ο γρήγορος ρυθμός της ημέρας σας ταιριάζει καλά και είστε καλά προσανατολισμένοι στο τι χρειάζεται για να γίνει. Υπάρχει μια γενική αίσθηση μεγαλείου στον αέρα που σας θυμίζει πόσο σπουδαίοι μπορείτε να γίνετε αν προσηλωθείτε στους στόχους σας. Να πάρετε το χρόνο σας, να διαλέξετε προσεκτικά τους φίλους σας και να μην είστε διστακτικοί. Μη διστάσετε να βγείτε έξω και να κάνετε εντύπωση όπου κι αν πάτε.

Ταύρος

Κάνετε το καλύτερό σας για να κρατήσετε

όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να κινηθούν γρήγορα. Μπορεί να θέλετε να είστε ευγενικοί, αλλά να ξέρετε ότι όλα έχουν τα όριά τους. Αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες κατά τις οποίες άλλοι άνθρωποι θα είναι τόσο ανησυχούν για τον εαυτό τους και πιθανότατα δεν θα σας δώσει κανείς σημασία αν εσείς δεν ενεργοποιηθείτε σοβαρά. Αν θέλετε να πάρετε τη σειρά σας, μάλλον θα πρέπει να σηκωθείτε, να απαιτήσετε και να είστε ενεργοί.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε τον έλεγχο της κατάστασης στην ζωή σας. Έχετε κάνει την προετοιμασία σας και τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε σε χρήση όσα έχετε προετοιμάσει. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εχθρό σας ή τον αντίπαλό σας στα ίσα. Έχετε εμπιστοσύνη στην κατάρτισή σας. Υπάρχει μια επιπλέον εγρήγορση που σας βοηθά να νικήσετε οποιαδήποτε μάχες. Έχετε μια ισχυρή ευαισθητοποίηση της ενέργειας γύρω σας, έτσι ώστε να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε σήμερα. Πιθανώς οι νέες συσκευές και ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα να σας ταλαιπωρήσουν πολύ. Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε πολλές ματαιώσεις και καθυστερήσεις σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία σας. Να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους σας και να μην δώσετε σημασία σε λόγια τρίτων.

Λέων

Μπορεί να είστε σε θέση να ενεργήσετε σαν αστραπή σήμερα. Υπάρχει μια πρόσθετη ταχύτητα στο βήμα σας που βοηθά σε κάθε μία από τις προσπάθειές σας. Μπορεί να θέλετε να συμμετάσχετε σε κάθε είδους δραστηριότητα, εκτός από την εργασία. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αν μπορείτε να τελειώσετε την εργασία σας πρώτα και, στη συνέχεια, όπως είναι η επιθυμία σας, να κοινωνικοποιηθείτε. Το σχέδιο αυτό θα παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος

Είναι πιθανό να πάτε στα άκρα και σήμερα σε πολλά επίπεδα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε μια εναντίωση και μια αντίθεσή παντού, σε όλους τους τομείς. Υπάρχει ένα απίστευτο πείσμα αυτήν την ημέρα που είναι εμφανές στη διάθεση του καθενός, ειδικά στη δική σας. Να θυμάστε ότι αν θέλετε τη συνεργασία και την βοήθεια των άλλων, θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Προσπαθήστε να δείτε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, καθώς και τις δικές σας.

Ζυγός

Κρατηθείτε γερά από τις χειρολαβές σήμερα, οι ταχύτητες γίνονται ιλιγγιώδεις σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με σπορ για να εκτονωθείτε αλλά και να διασκεδάσετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι είναι λίγο πιο ευέξαπτοι απ “ότι συνήθως, οπότε μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την ικανότητά σας να κυλάτε με τη ροή. Όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο πιο χαλαροί θα είναι και οι άλλοι γύρω σας.

Σκορπιός

Ίσως να είστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι οι άνθρωποι κάνουν κάποια πράγματα βιαστικά σήμερα. Ίσως πρέπει να αποδεχθείτε το γρήγορο ρυθμό της ενέργειας της ημέρας ακριβώς έτσι όπως τον ζείτε και μπορείτε να κρατήσετε τα θετικά από αυτήν την κατάσταση. Μην ανησυχείτε αν έχετε συμμετάσχει σε δραστηριότητες που δεν είναι προσεκτικά σχεδιασμένες εκ των προτέρων. Θα βρείτε πως μια κάποια αυθόρμητη επιπολαιότητα είναι άκρως ικανοποιητική για μια μέρα σαν κι αυτή. Να περιμένετε το απροσδόκητο.

Τοξότης

Οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί σας σήμερα,. Περισσότερο από πιθανό είναι ότι θα έχετε να κάνετε με ορισμένους άλλους ανθρώπους που σας απασχολούν πολύ, ενώ εσείς θέλετε να επικεντρωθείτε στον εαυτό τους, Θα έχετε να κάνετε περισσότερο με το συλλογικό, σε κάθε του μορφή. Προσπαθήστε να ‘έχετε λίγο περισσότερη κατανόηση, καθώς οι άνθρωποι ζητούν περισσότερο την προσοχή σας. Υπάρχει ένα έντονο πάθος στον αέρα που θα σας χορηγήσει μεγαλύτερη όρεξη για ζωή .

Αιγόκερως

Ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα χαμόγελο και η γενναιοδωρία και η ειλικρίνεια σας δεν θα περάσει απαρατήρητη σε μια μέρα σαν κι αυτή. Οι άνθρωποι θα πρέπει ζητούν μάλλον περισσότερη προσοχή απ “ότι συνήθως, έτσι ώστε χρειάζεται να δώσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τα συναισθήματα εκείνων που αγαπάτε. Το κλειδί είναι να μην αφήνετε τον εαυτό σας συναισθηματικά στραγγισμένο στη διαδικασία. Γεμίστε τον εαυτό σας με ζωντάνια και διασκέδαση-αγαπώντας την ενέργεια της ημέρας.

Υδροχόος

Θα μπορούσε να υπάρξει μια απρόσμενη ένταση που έρχεται από το πουθενά και σήμερα. Περισσότερο από πιθανό είναι τα συναισθήματά σας να τρέχουν σε ένα υψηλό επίπεδο. Θα μπορούσε να είναι η επιθετικότητα και ο δυναμισμός τόσος πολύς που θα αρχίσει να ενοχλεί τους άλλους. Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν ευέξαπτοι ξαφνικά. Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα έρθουν χωρίς πολλή προειδοποίηση. Υπάρχει μια γρήγορη εξέλιξη στην ημέρα που θα είναι δύσκολο να την αγνοήσετε.

Ιχθείς

Η αργή και σταθερή σας προσέγγιση στον έρωτα και την καθημερινότητα θα μπορούσε να εξηγηθεί από την αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα σήμερα, Ιχθείς. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι απαιτητικοί και να ζητούν κομμάτι από το χρόνο και την ενέργειά σας. Είναι μία από εκείνες τις ημέρες κατά τις οποίες οι άνθρωποι πίσω σας στην ουρά καφέ μπορεί να σας κοιτάνε με μισό μάτι, καθώς θα καθυστερείτε στα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα