Θέλεις να γίνεις πιο υγιής; Γίνε ευτυχισμένος!

16:31 18/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ευτυχία, η υγεία και η επιτυχία είναι τρία πράγματα τα οποία επιθυμούμε όλοι μας! Η λογική που ακολουθούν οι περισσότεροι είναι πως αν κυνηγήσεις την επιτυχία θα γίνεις και χαρούμενος. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι συμβαίνει το αντίθετο! Έρευνες έχουν δείξει πως αν είσαι ευτυχισμένος είναι πιο πιθανόν να γίνεις επιτυχημένος.

Έχει λογική αυτή η θεωρία αν σκεφτείς πως οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πιο θετικοί και πιο ενεργητικοί! Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν πιθανότητες στο οτιδήποτε και είναι άκρως παραγωγικοί! Αν η ευτυχία, λοιπόν, μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, μάντεψε τι άλλο

μπορεί να κάνεις! Μπορεί να σε κάνει να είσαι πιο υγιής!

Και σου έχουμε 4 λόγους για τους οποίους είναι πιθανό να γίνεις πιο υγιής αν είσαι ευτυχισμένος!

Όταν είσαι χαρούμενος είναι πιο πιθανό να κάνεις καλύτερες επιλογές στο φαγητό! Έχεις ακούσει ποτέ για κάποιον που έτρωγε συνεχώς επειδή ήταν ευτυχισμένος; Ούτε και εμείς έχουμε ακούσει τέτοιο περιστατικό! Το φαγητό χρησιμοποιείτε σαν συναισθηματική διέξοδος μετά από μία δύσκολη μέρα, μετά από μία τρομακτικά μεγάλη αλλαγή ή όταν είναι κάποιος αγχωμένος. Αν είσαι χαρούμενος είναι πιθανότερο να τρως πιο υγιεινά.Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι όταν τρώνε αλλάζει η διάθεση τους. Σκέψου πως αισθάνεσαι μετά από ένα βρώμικο και πως μετά από τα γεμιστά της γιαγιάς! Φυσικά και το υγιεινό σπιτικό φαγητό σε κάνει να αισθάνεσαι πι πολύ ενέργεια ενώ με το βρώμικο αισθάνεσαι κουρασμένος καθώς το σώμα σου έχει υερπροσπαθήσει να μεταβολίσει την τροφή χωρίς να έχει καταναλώσει καμία θρεπτική ουσία!Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν κατανοήσει την σχέση άσκησης-ευτυχίας. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πιθανότερο να ασκηθούν καθώς η άσκηση σου δίνει ώθηση στη διάθεση . έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο American Psychological Association αποδεικνύει πως η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης αλλά και να βοηθήσει στην ψυχολογική ισορροπία των ανθρώπων!Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Όταν είσαι πιο χαρούμενος, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να θέλεις να δοκιμάσεις μία νέα άσκηση, να πειραματιστείς με μία νέα συνταγή ή να βελτιωθείς σε κάποιο σπορ με το οποίο έχεις καταπιαστεί!

The post Θέλεις να γίνεις πιο υγιής; Γίνε ευτυχισμένος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα