Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/11/14)

09:03 17/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με πολλές και θετικές όψεις τόσο του Ουρανού από το ζώδιό σας όσο και του Άρη από τον Αιγόκερω η σημερινή ημέρα αλλά και όλο το επόμενο διάστημα μπορεί να σας χαρίσει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά θέματα, αλλά και να μην είστε αφηρημένοι, έχετε τόσα πολλά στο μυαλό σας που μπορεί να άνετε λάθη μόνο μια μόνον από την βιασύνη σας.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον 8ο Οίκο σας των σχέσεων και των ερώτων η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά! Με δεδομένο ότι η Αφροδίτη πραγματοποιεί ένα

τετράγωνο με τον κυρίαρχο των ονείρων, τον Ποσειδώνα, αυξάνεται τρομερά και η συναισθηματική σας φόρτιση και η δημιουργικότητά σας. Είστε σε έντονη ψυχική διέγερση, θα ζήσετε πολύ σπουδαίες εμπειρίες, αλλά πρέπει να φυλάξετε τον εαυτό σας από την τάση σας να γίνει θύμα των άλλων με υπερβολικές παραχωρήσεις για το χατίρι της αγάπης.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να σας κινητοποιεί πάρα πολύ και την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Τοξότη γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής τόσο ανάμεσα σε φιλικές παρέες όσο και στον χώρο της δουλειάς σας. Είναι πολύ καλή περίοδος για να φανείτε πόσο δημιουργικοί και συνεργάσιμοι είστε, αλλά έχετε και σε προσωπικό επίπεδο πολύ μεγάλη εύνοια στον έρωτα. Οι σχέσεις σας γίνονται πολύ θερμές και ο ερωτισμός σας αποκτά νέα ποιότητα και ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Η καλή σχέση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον φιλικό σας Σκορπιό σας ευνοεί σε ζητήματα που σχετίζονται τόσο με το κύρος σας και την κοινωνικότητά σας, όσο και σε θέματα εργασιακά. Αποκτάτε συμμάχους και καλές φιλίες που μπορεί να σημαίνουν και μια αναγνώριση της δουλειάς σας από ανώτερους ιεραρχικά ή μεγαλύτερους ηλικιακά. Οι συναντήσεις σας σήμερα μπορεί να σας φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη σας γεμίζει αισιοδοξία και σας επιτρέπει να δείτε την φωτεινή πλευρά της ζωής και του έρωτα. Γίνεστε πάρα πολύ κοινωνικοί και ιδιαίτερα γοητευτικοί ενώ έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον περίγυρό σας για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Είστε γενικά σε πολύ καλή φόρμα, αν και κάπως περισσότερο συναισθηματικοί και ευάλωτοι από όσο θα θέλατε.

Παρθένος

Με τον Ερμή να κάνει εκπληκτική όσο και προκλητική όψη χιαστί με τον Ουρανό έχετε πολύ καλές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και γενικά αυτό το διάστημα ο Ερμής σας βοηθάει να γίνεται ευέλικτοι και δυναμικοί. Δώστε λίγη προσοχή στην διατροφή σας και εξασφαλίστε χρόνο για ανάπαυση γιατί έχετε πολλά στο μυαλό σας και πιθανόν να κουραστείτε από την ένταση.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον τρίτο Οίκο σας, της κοινωνικότητας και της προβολής, έχετε την ευκαιρία να κάνετε πάρα πολλά έτσι ώστε η δημόσια εικόνα σας να καλυτερεύσει τόσο πολύ, που να έχετε επαγγελματικά οφέλη. Είστε πολύ δυναμικοί και ανοιχτόκαρδοι, η κούραση δεν σας καταβάλλει τόσο εύκολα όσο το προηγούμενο διάστημα και έχετε μεγάλη πνευματική και σωματική άνθιση. Εκμεταλλευτείτε το!

Σκορπιός

Η καλή σχέση του Κρόνου από το ζώδιό σας με την Σελήνη από την Παρθένο, αλλά και η δυνατή σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σας χαρίζουν την δυνατότητα να κάνετε πολλά σε επίπεδο σχέσεων αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με νομικές διεκδικήσεις. Πρέπει να παραμείνετε συνετοί σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, τουλάχιστον όσο η Αφροδίτη θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα – δηλαδή για 15 ημέρες περίπου. Ωστόσο αρχίζουν να φαίνονται κάποιες ευκαιρίες πολύ καλές στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Η χαριτωμένη Αφροδίτη κινείται στα δικά σας τα μέρη αλλά κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ίσως να σας κάνει πιο συναισθηματικούς από συνήθως, αλλά ίσως να σας φέρει και κάποια προβλήματα στην οικογένεια, τα οποία θα σας δώσουν την αίσθηση ότι οι σχέσεις σας δεν είναι τόσο στέρεες όσο θα θέλατε. Ωστόσο αποζημιώνεστε με το να νιώθετε το κέντρο προσοχής νέων και γοητευτικών ανθρώπων.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή σχέση του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα συνεχίζεται και καθώς και η Αφροδίτη έχει περάσει στον γειτονικό σας Τοξότη νιώθετε έναν αέρα ελευθερίας και αισιοδοξίας να σας κατακλύζει. Στα θετικά της ημέρα πρέπει να σημειώσουμε και την όμορφη σχέση της Σελήνης από την παρθένο με τον Κρόνο – τον κυβερνήτη σας – από τον Σκορπιό που σας χαρίζει άφθονο ερωτισμό και καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Πιθανόν να έχετε πολύ καλές εξελίξεις με δάνεια και τράπεζες, όπως και με νομικά θέματα.

Υδροχόος

Η όψη χιαστί του Ουρανού με τον Ερμή πυροδοτεί το πνεύμα σας και σας γεμίζει με εξαιρετικά πρωτότυπες ιδέες, τα οποίες αν τις σχεδιάσετε καλά μπορεί να έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευνοείστε σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μεταφορές, το εμπόριο, αλλά και την έρευνα και τις συλλογικές δράσεις. Να είστε μόνον προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σας γεμίζει συναισθηματισμό και σας κάνει να είστε εύκολοι στόχοι σε επιτήδειους και καλοθελητές. Συναισθηματικά είστε πολύ φορτισμένοι, νιώθετε ερωτευμένοι με τον πιο απόλυτο τρόπο και είναι πιθανόν να κάνετε πολύ παράτολμες θυσίες και κινήσεις για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε λίγο να μην γίνετε θύματα με όλη αυτήν την καλή σας διάθεση.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα