Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/11/14)

09:33 16/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η πολύ καλή σχέση του Άρη με τον Ερμή από τον Σκορπιό σας κάνει πολύ γοητευτικούς, ομιλητικούς, ενώ σας ευνοεί πολύ στα ζητήματα του ερωτισμού και σας φέρνει κοντά σας ανθρώπους που μπορείτε να ασκήσετε επάνω τους μεγάλη αίγλη. Η ημέρα σας είναι πολύ έντονη σε ρυθμούς, αλλά έχετε όλον τον δυναμισμό που απαιτείται για να τα πάτε καλά και στην δουλειά και στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή .

Ταύρος

Η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει σύγχυση, αλλά έχετε και πολλές βοήθειες για να στηριχτείτε. Συναισθηματικά κατά κύριο λόγο μπαίνετε στην

κινούμενη άμμο των υποψιών και των αμφιβολιών για την σχέση σας, ή αντίθετα σε έναν χώρο όπου όλα σας φαίνονται ειδυλλιακά, ενώ παραμονεύουν κίνδυνοι και παγίδες. Αν έχετε στο μυαλό σας ένα καινούριο ξεκίνημα να προσέξετε πολύ τους όρους συνεργασίας και τα ψιλά γράμματα.

Δίδυμοι

Αρχίζει μια εποχή μεικτών επιρροών που όμως θα έχουν και μεγάλο ενδιαφέρον, σας ιντριγκάρουν και σας ανανεώνουν. Πολύ πιθανόν να μπουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας, κάπως μυστηριώδεις, που σας ενδιαφέρει να ξεκλειδώσετε την ψυχή τους και το μυαλό τους. Είστε πολύ ευθύβολοι σε όλες σας τις παρατηρήσεις και είστε πραγματικά πολύτιμοι σε φίλους και συνεργάτες γιατί τους υποδεικνύετε κρυφές παγίδες που δεν μπορούν να δουν.

Καρκίνος

Με πολύ καλές επιδράσεις από την Σελήνη η ημέρα σας είναι και πολύ δυναμική και πολύ όμορφη. Έρχονται από παντού καλές ειδήσεις, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είναι πολύ πιθανόν άνθρωποι που θεωρούσατε ότι είναι αδιάφοροι ή και εχθρικοί απέναντί σας να σας βγάλουν ένα μεγάλο σεβασμό ή ακόμα και αγάπη . Μπορείτε να το χαρείτε με όλο σας το είναι και να ξεκουράσετε την ψυχή σας.

Λέων

Έχετε μια μέρα πολύ προκλητική και γεμάτη αντιφάσεις. Ίσως κάποιες αποφάσεις σας να αποδειχτούν πολύ πρώιμες και άκαιρες, ίσως κάποιοι άνθρωποι που είναι κοντά σας να μην έχουν ακριβώς την στάση που θα θέλατε τόσο σαν φίλοι όσο και σαν σύντροφοι ή συνεργάτες. Το πλέγμα των ενεργειών σας προκαλεί ένταση και σας υποχρεώνει σε αναθεωρήσεις σχεδίων και αλλαγές στα βασικά σας προγράμματα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ανασυνταχθεί.

Παρθένος

Μια πολύ δυνατή ημέρα, με τον Ερμή να συμμαχεί με τον Άρη και τον Πλούτωνα και να σας χαρίζει συναισθηματική σταθερότητα αλλά και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Η υγεία σας σαφώς βελτιώνεται και νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Κάποιες αποκαλύψεις για άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας επιτρέψουν να πάρετε τα μέτρα σας και να φυλάγεστε, όσο κι αν σας πονάει το γεγονός ότι κάποιοι έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη σας.

Ζυγός

Από σήμερα και για ένα διάστημα περίπου 15 ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πόσα θα πιστεύετε από αυτά που θα ακούτε, τόσο στον χώρο της δουλειάς σας όσο και μέσα στις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, τις συνεργασίες σας. Ένα δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αν δεν το προσέξετε, μπορεί να σας δώσει κακή ενέργεια και να σας αποπροσανατολίσει. Κινδυνεύετε από κακή χρήση του ενστίκτου και της διαίσθησης.

Σκορπιός

Μια πολύ όμορφη σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλά από τα όνειρά σας πραγματικότητα, να αγγίξετε τον έρωτα με καινούριους τρόπους και να φανείτε πάρα πολύ πρωτότυποι με τις ιδέες σας και τον δυναμισμό σας στον εργασιακό σας χώρο. Επειδή υπάρχουν και δύσκολες όψεις, δώστε σημασία στην υγεία σας και κάντε οικονομία .

Τοξότης

Παρ’ όλο το γεγονός ότι ο Δίας εξακολουθεί να είναι σε κακή σχέση με τον Ήλιο και σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά, τα πραγματικά γεγονότα της καθημερινότητάς σας είναι πιο καλά από όσο εσείς τα βλέπετε. Οι συνθήκες της ζωής σας μπορούν κάλλιστα να βελτιωθούν αλλά και συναισθηματικά δέχεστε πολύ μεγάλα ποσά αγάπης από ανθρώπους που σας πιστεύουν, σας σέβονται και σας στηρίζουν.

Αιγόκερως

Μια πολύ θετική όψη του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σας ανοίγει τις πύλες της αγάπης και των νέων γνωριμιών με τρόπους που σας κινητοποιούν πολύ δυνατά συναισθηματικά. Ταυτόχρονα έχετε και πολύ ισχυρή εύνοια στο να προσπαθήσετε εντατικά να ακολουθήσετε φιλόδοξους δρόμους, να κάνετε νέες συνεργασίες και να προωθήσετε την επαγγελματική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Επιτέλους φαίνεται ότι κάποια πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, όσο κι αν ακόμα υπάρχουν στον ορίζοντα δυσκολίες. Είναι πολύ πιθανόν κάποια από τα σχέδιά σας, τα οποία για καιρό είχαν μείνει στάσιμα, να έχουν μια ξαφνική και πολύ δυνατή ώθηση. Αν έχετε μια μόνιμη σχέση μην παραλείψετε να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για την στήριξη που έχετε δεχτεί όλον αυτόν τον καιρό.

Ιχθείς

Η ημέρα σας, με πολύ λίγη πραγματική προσπάθεια από εσάς, μπορεί να γίνει πραγματικά ονειρεμένη. Έχετε πολλές αστρικές βοήθειες για να ασκήσετε την γοητεία σας στους άλλους, για να κερδίσετε το παιχνίδι της αγάπης αλλά και να αποδείξετε τα ταλέντα σας και όλο σας τον δυναμισμό σε όποιο επάγγελμα και να είστε ειδικοί. Καλό είναι να περάσετε αυτήν την ημέρα με τους αγαπημένους σας, θα τα πάτε περίφημα!

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα