Η πρώτη…

23:02 14/9/2014 - Πηγή: iPop

Είναι η ημέρα, που δεν μιλιέμαι όλο το 24ωρο. Κάθομαι σε μια καρέκλα με το laptop στα πόδια, το κινητό, σκουλαρίκι στο αυτί, το control στο ένα χέρι, καφέ στο άλλο, με ανοιχτά 357.290 tabs σε 423 browsers και το μάτι καρφωμένο στο υπερπέραν. Τα κορίτσια ξέρουν πια, πως όσο κι αν φωνάξουν, δεν θα πάρουν απάντηση. Είναι απλό. Δεν ακούω. Δεν βλέπω. Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται.

Έχω άγχος.

Το λέω και με κοιτούν

όλοι καχύποπτα! Με κόβουν από πάνω ως κάτω και απορούν. Πως είναι δυνατόν να αγχώνομαι; Που στην «ζώνη» αυτή, έχτισα με το μυστρί και το πηλοφόρι… Που βγαίνω -σ αυτή τη ζώνη- φέτος, για δέκατη χρονιά! Που, τέλος πάντων, δέκα χρόνια είναι αυτά, θα έχω μπει πια στον αυτόματο…. Αμ δε! Η πρώτη είναι αυτή! Δέκατη… πρώτη!

Και έχω άγχος.

Απ αυτό που τρέμουν τα πόδια, τα χέρια… που αισθάνεσαι ότι έχεις ξεχάσει ότι ξέρεις, πως δεν έχεις ιδέα πως γίνεται οτιδήποτε! Δεν παν να πέρασαν δέκα χρόνια. Τι να μου κάνουν! Η αγωνία είναι πάντα η ίδια, η ανησυχία τεράστια, το άγχος απίστευτο και η γκρίνια….. καταλαβαίνετε!

Γιατί;

Γιατί έτσι. Αν ήξερα το γιατί, θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω, να το μετριάσω και στην τελική να το νικήσω.

Ξέρω μόνο πως θελω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για τα μηνύματα που μου στέλνετε. Το inbox μου, έχει γεμίσει από ευχές και -δεν θα κάνω την υπεράνω- χαίρομαι πάρα πολύ που τις στέλνετε!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, τραβήχτηκαν στην πρόβα μας, από τον Kotsik Di (τρομερό «μάτι» και… ύπουλο: χτυπάει όταν ΔΕΝ τον βλέπεις)

Λέω να κρατήσουμε τις παραδόσεις και να σπάσουμε ένα ρόδι. Για το γούρι.

Σ ευχαριστώ πολύ Παρασκευά! Μέχρι εδώ… μύρισε!

Τα λέμε στον αέρα, το πρωί στις 10:00 στο Star και στο liveu.gr (τώρα είναι ακόμα υπό κατασκευή. Το πρωί θα ανοίξει, ανανεωμένο)

Περιμένω, να μου πείτε άποψη και για τις αλλαγές που θα δείτε στο σκηνικό. Άλλα χρώματα, νέο logo, νέος αέρας και αύρα! Δουλέψαμε πολύ πάνω σ΄αυτό. Εύχομαι ολόψυχα να σας αρέσει και να το αγαπήσετε ακόμα περισσότερο. Θα είμαστε παρέα κάθε μέρα. Μέσα από το Star, το web, τα social media.

Τα λέμε το πρωί!

The post Η πρώτη… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα