Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/8/14)

10:10 15/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Βάλτε τάξη στις ιδέες σας, διότι είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά για να αποφύγετε τα οποιαδήποτε λάθη . Θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες και θα σας φαίνονται μοναδικές, μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμό και συμφωνήσετε πριν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για να δείτε αν πραγματικά σας ικανοποιούν οι όροι που υπάρχουν. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει για αυτό οργανωθείτε καλύτερα μεθοδεύοντας τις

επόμενες σας κινήσεις.

Ταύρος

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, εξοικονομήστε χρόνο και να φτιάξτε ένα καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτείτε για να φτιάξετε αυτά που θέλετε υλοποιώντας τα όνειρα σας. Είναι καλή περίοδος να συνεχίσετε στο υπάρχον κλίμα στη δουλειά σας, παρά να αλλάξετε τώρα χώρο εργασίας και φροντίστε μαζί με τους συνεργάτες σας να βρείτε τρόπους για να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Όσο αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε.

Δίδυμοι

Τα άστρα σας συμβουλεύουν ότι μπορείτε να συνεχίσετε αυτά που ήδη κάνετε στη δουλειά σας και να προσπαθήσετε να τα σταθεροποιήσετε, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σας. Μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας έχετε μάθει να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας τώρα όμως θα πρέπει να μαζευτείτε και να μάθετε να σκέφτεστε πιο λογικά πριν από κάθε επένδυση ή αγορά . Μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να επενδύσετε τα χρήματα σας με ασφάλεια και κέρδος γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος και δεν θα σας δώσουν τις αποδόσεις που θέλετε.

Καρκίνος

Αναδείξτε τον άτρωτο υπομονετικό σας χαρακτήρα που κρύβετε μέσα σας, αλλά μην εκνευρίζεστε λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό. Κοιτάξτε πως θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τη νέα χρονιά για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που θέλετε πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσατε. Μην διστάσετε να προχωρήσετε αν συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σας, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να φορτωθείτε με πολλές ευθύνες οι οποίες θα σας φέρουν αρκετή κούραση αλλά η ανταμοιβή που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσει και θα την απολαύσετε ιδιαίτερα.

Λέων

Πολλά τα απρόοπτα στην δουλειά σας λόγω της δύσκολης όψης Κρόνου – Ήλιου τα οποία μόνο δυσκολίες σας δημιουργούν. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα ανακαλύψετε ότι κρύβετε μεγάλα αποθέματα δύναμης που δεν γνωρίζατε. Αναζητήστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει και να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα και να επεκταθείτε. Τακτοποιήστε παλιές σας οφειλές για να μην τις βρείτε μπροστά σας και μην προχωρήσετε σε καινούργιες επενδύσεις ή οικονομικά ρίσκα γιατί δεν πρόκειται να έχετε τα οφέλη που επιθυμείτε. Διατηρείστε μια στάση αναμονής αυτή την περίοδο και μην υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις και βάλετε καινούργιους μπελάδες στο κεφάλι σας.

Παρθένος

Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές αλλά δεν νιώθετε την ασφάλεια για να το τολμήσετε. Για να νιώσετε σιγουριά εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα. Ότι έχετε προγραμματίσει αυτή την περίοδο που έχει να κάνει με επενδύσεις, αγορές θα πρέπει να τις εξετάσετε διπλά για να καταφέρετε να πετύχετε τις αποδόσεις που επιθυμείτε. Νέες οικονομικές συμφωνίες δεν ευνοούνται για αυτό κάντε υπομονή και σε καμιά περίπτωση μην αρχίσετε κάτι τώρα.

Ζυγός

Το σύμπαν προειδοποιεί: μην αφήνετε τίποτα μισοτελειωμένο γιατί αν δεν ξεκαθαρίσετε δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Πάρτε πρωτοβουλίες και τακτοποιήστε διάφορα θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό και θα πρέπει να μάθετε να. Η όρεξη σας για δουλειά αυξάνεται κατακόρυφα γιατί παράλληλα σας βοηθάει να ξεχαστείτε από τα προβλήματα που έχετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Προσοχή μην ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί καλή η εργασιοθεραπεία αλλά πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε με μέτρο σε όλα αν θέλετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας προσέξτε μην ξοδέψετε πολλά χρήματα γιατί θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα μετά.

Σκορπιός

Η δράση του Άρη στο ζώδιό σας θα ταράξει λίγο τα νερά της ήσυχης λίμνης σας. Δηλαδή ήσυχη την θέλατε εσείς, αλλά μην ξεχνάτε ότι τα λιμνάζοντα ύδατα δημιουργούν μολύνσεις!! Έτσι, θα πρέπει να οργανωθείτε για να μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή παλιά σας σχέδια αφού τα συζητήσετε πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σας και γίνουν αποδεκτά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε γιατί αν εξαντληθείτε τώρα δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ξοδέψετε άσκοπα χρήματα. Ήδη έχετε χαλάσει πολλά και θα χρειαστεί αργότερα να τα καλύψετε για αυτό μην δημιουργείτε και άλλα.

Τοξότης

Έχετε αρκετή δύναμη μέσα σας, να αντιμετωπίσετε την επιρροή του Δία. Θα αισθανθείτε την ώθηση να πάρετε αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον και θα γίνετε πιο δυναμικοί αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σας είτε φιλικές είναι είτε επαγγελματικές ξεκινώντας έναν αγώνα για να υπερασπίσετε τα συμφέροντα σας αφού νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για να δικαιωθείτε. Έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και ανταγωνιστικά παιχνίδια στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές από όλα αυτά και θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να βάλετε τάξη στην ζωή σας. Αποφύγετε υπερβολές και βιασύνες, διώξτε ότι σας έχει κουράσει και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας διορθώστε τα λάθη του παρελθόντος. Έχετε ικανότητες και πρέπει να τις πιστέψετε. Επιδιώξτε να προβάλλετε καλύτερα τα προσόντα και θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που θα σας εκτιμήσουν και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Αν κινηθείτε έξυπνα θα έχετε επιτυχίες στα εργασιακά σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα έχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Αποφύγετε να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο αυτές τις μέρες γιατί θα έχετε δυσκολίες και αναποδιές.

Υδροχόος

Παρά τις καλοκαιρινές γιορτινές μέρες, αυξάνονται οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα, και θα αναγκαστείτε να εργάζεστε παραπάνω ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε σωστά τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει. Θα κουραστείτε πολύ και λόγω της έκλειψης της Σελήνης και της Πανσελήνου επίσης, πρέπει να ελέγχετε τα νεύρα σας και τα λόγια σας, όμως να ξέρετε ότι η ανταμοιβή που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσει και θα την απολαύσετε ιδιαίτερα. Ρυθμίστε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποιο ποσό για να έχετε στην άκρη αν παρουσιαστεί τίποτα έκτακτο γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί για αυτό πρέπει να είσαστε πάντα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο στη ζωή σας.

Ιχθείς

Το μήνυμα των άστρων είναι να προσέξετε τις επιλογές που κάνετε να είναι πιο ισορροπημένες από εδώ και στο εξής έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη που είχατε κάνει παλιά. Στον επαγγελματικό σας τομέα προσέξτε να μην μπείτε στο πειρασμό και ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή κλείσετε συμφωνίες γιατί δεν θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα έχετε πολλές καινούργιες ιδέες και δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοβάλετε σε εφαρμογή για αυτό καλό θα είναι να τελειώσετε πρώτα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει και μετά να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας κόψτε τις περιττές δαπάνες και καλό θα είναι να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα τα οποία αργότερα θα μπορέσετε να τα επενδύσετε στη δουλειά σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα