Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/12/2014)

10:20 1/12/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να συγκεντρωθείτε πάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν και να βρείτε τον τρόπο για να εφαρμόσετε τα σχέδια σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε μια καλή ψυχολογική διάθεση και θα ήταν καλό να εκμεταλλευτείτε αυτή την στιγμή την δυνατότητά σας για να προχωρήσετε. Το άγχος δεν σας εγκαταλείπει παρ’ όλα αυτά, ωστόσο θα ήταν καλό να φροντίσετε να το αποβάλλετε, μπορείτε να πετύχετε την εύνοια τρίτων.

Ταύρος

Θα έχετε την συμπάθεια ανθρώπων που χρειάζεστε για να δοθεί διέξοδος στα προβλήματά σας. Επίσης θα υπάρξουν άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου

που θα ζητήσουν τις απόψεις σας, τις συμβουλές σας ή και την βοήθειά σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα ή τις σχέσεις. Μπορείτε να τα βοηθήσετε επειδή εκτός από την σκέψη σας διαθέτετε σήμερα έντονη διαισθητικότητα και μπορείτε να δείτε την ουσία των προβλημάτων.

Δίδυμοι

Μάλλον θα πρέπει να προσέξετε σήμερα την μονότονη ενασχόλησή σας με ένα και μόνο θέμα. Θα έχετε δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σας και έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσπαθήστε να αποκτήσετε κάποια συναισθηματική σταθερότητα και μη παίρνετε αποφάσεις οι οποίες θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση μελλοντικά. Ακούστε τους φίλους σας και αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών, σε θέματα που αφορούν και επηρεάζουν τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος

Θα ήταν καλό να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην αφήνετε τους άλλους να σας καθοδηγούν. Είναι γεγονός ότι έχετε συνηθίσει να αφήνετε κάποια θέματα σε άλλους ανθρώπους προκειμένου να βρουν λύσεις στα προβλήματά σας, πιστεύοντας ότι έτσι διατηρείτε τις ισορροπίες. Το πρόβλημα είναι ότι τα όνειρά σας και τους στόχους σας δεν μπορεί να περιμένετε να σας τα ικανοποιήσουν οι άλλοι. Μην ξεχνάτε τον αληθινό προορισμό σας. Υπάρχουν πολύ περισσότερα στη ζωή από ό, τι μπορείτε να δείτε στην επιφάνεια, σκάψτε βαθύτερα.

Λέων

Είναι καιρός να πάρετε μια απόφαση σήμερα και μην καθυστερείτε άλλο. Οι εκκρεμότητές σας είναι πολλές και όσο περνά ο καιρός θα αυξάνονται επικίνδυνα. Νομίζετε ότι έχετε χρόνο και αυτό σας κάνει να ασχολείστε με πράγματα που δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Συγκεντρωθείτε στο βασικό σας θέμα και μην εκπλήσσετε συνεχώς τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε για σήμερα κάποιες δεσμεύσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε έντονη εγρήγορση και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα ακριβώς όπως χρειάζεται, με μια μαθηματική ευστροφία. Θα είστε λίγο ανήσυχοι συναισθηματικά και γι’ αυτό θα ήταν καλό να προσέξετε τον τρόπο που θα είναι όλα συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό σας. Έχετε ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα και αγάπη, θέλετε να ζήσετε έντονα τον έρωτα και μια ρομαντική ατμόσφαιρα σας λείπει, αλλά θα ήταν καλό να περιμένετε.

Ζυγός

Η διάθεσή σας σήμερα είναι πολύ καλή, αισθάνεστε ελεύθεροι και αυτό θέλετε να το μοιραστείτε με τους άλλους. Συνεχίστε να βλέπετε τα πράγματα απλά και προσπαθήστε να μην περιπλέξετε διαφορετικά θέματα με περιττές και επιλογές. Απλοποιήστε τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί όταν ξεκαθαρίζετε τις επιλογές σας και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με όλα. Για να ικανοποιηθείτε ακολουθήστε την καρδιά σας.

Σκορπιός

Θα ήταν καλό σήμερα να προσέξετε την οδήγηση. Έχετε μια εσωτερική ένταση και πολύ στρες, νοιώθετε να βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Αυτό σας δυσκολεύει να αποφασίσετε για τα πράγματα που σας απασχολούν. Να είστε προσεκτικοί και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα είναι να χαλαρώσετε. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ένα βήμα τη φορά και να τελειώνετε κάτι πριν να αρχίσετε κάποιο άλλο.

Τοξότης

Είστε ικανοί σήμερα να δώσετε ώθηση σε πολλά ζητήματα. Μπορείτε νε εμπνεύσετε τους άλλους και να σας ακολουθήσουν. Οι σχεδιασμοί σας κερδίζουν έδαφος και έχετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Είστε πολύ εργατικοί και νοιώθετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, δεν θέλετε να σταματήσετε αυτό που αρχίσατε. Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση, πάρτε μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσετε και συνεχίστε, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα ψύχραιμα και υπεύθυνα.

Αιγόκερως

Μη διστάσετε μπροστά σε τίποτε, έχει έρθει τελικά σήμερα η σειρά σας να σηκωθείτε και να πείτε ό, τι αισθάνεστε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας οδηγήσουν σε μονοπάτια που εσείς δεν θέλετε. Το κλειδί είναι στα χέρια σας, μπορείτε να εμβαθύνετε στα πράγματα με το διεισδυτικό μυαλό σας και να μοιραστείτε τις απίστευτες γνώσεις σας με τους άλλους. Μην εκπλαγείτε αν οι ενέργειές σας προκαλέσουν κάποια ένταση . Μην αφήστε αυτό να σας σταματήσει από το να κάνετε ό, τι νομίζετε ότι είναι σωστό.

Υδροχόος

Συναισθηματικά είστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχετε αυτοπεποίθηση και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας εφαρμόζοντας τα σχέδιά σας. Υπάρχει η περίπτωση να έχετε κάποια δυσκολία με ένα ασαφές θέμα που θα προκύψει και πιθανόν να το θεωρήσετε ως μια πνευματική πρόκληση, το καλύτερο θα ήταν να το αποφύγετε ή να το ξεπεράσετε χωρίς να ασχοληθείτε αυτή την στιγμή, θα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αργότερα.

Ιχθείς

Κάποια ζητήματα που πιστεύατε ότι τα είχατε βάλει σε ένα δρόμο, ξαφνικά σήμερα τροποποιούνται. Αυτή η αλλαγή αφορά κυρίως επαγγελματικά θέματα και σχεδιασμούς. Κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση δεν λειτουργεί σωστά όπως έχετε υποδείξει επιμένοντας στις δικές του επιλογές. Υπάρχει η περίπτωση να συγκρουστείτε πολύ δυναμικά, όμως θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε μια συμβιβαστική λύση. Σκεφτείτε και κινηθείτε με ευλυγισία.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/12/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα