Σφίξε το εσωτερικό των μηρών με εύκολες ασκήσεις!

08:17 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί το πόδι σου όλο να είναι γραμμωμένο, σφιχτό και να το κοιτάς και να αυτοθαυμάζεσαι, το εσωτερικό των μηρών σου όμως είναι ζήτημα! Ειδικά όσο μεγαλώνεις παρατηρείς πως τείνει να χαλαρώνει. Δεν θα τα παρατήσεις όμως έτσι! Μπορείς να σφίξεις το συγκεκριμένο σημείο των μηρών με εύκολες ασκήσεις!

Οι μπαλαρίνες ξέρουν: Θέση plié

Μπαλέτο έκανες; Αν όχι… ακολούθα τις οδηγίες μας! Στέκεσαι σε όρθια θέση ακουμπώντας την πλάτη σας σε έναν τοίχο –αν δεν έχεις καλή ισορροπία. Ενώνεις τις φτέρνες και

γυρίζεις ελαφρά τις μύτες του ποδιού σου προς τα έξω. Με τις φτέρνες πάντα ενωμένες προσπαθείς να ανασηκωθείς στις μύτες των ποδιών σου. Η πλάτη παραμένει ίσια και αφού σηκωθείς στις μύτες λυγίζεις τα γόνατα και κατεβαίνεις αργά προς τα κάτω κάνοντας μισό βαθύ κάθισμα. Μετράς μέχρι το 5, και στη συνέχεια ενώνοντας σιγά-σιγά τις φτέρνες, επιστρέφεις στην αρχική θέση. Επαναλαμβάνεις 10 φορές.

Κάνε το ρολόι!

Στέκεσαι όρθια με τα πόδια ανοικτά λίγο πιο έξω από τους ώμους. (σκέψου πως τα πόδια σου είναι δείκτες ρολογιού και η μύτη του ενός δείχνει 10:00 και η άλλη 14:00). Αφού πετύχεις την πόζα, αργά και σταθερά χαμηλώνεις το σώμα σου λυγίζοντας τα πόδια, μετράς και πάλι μέχρι το 5, και στη συνέχεια ισιώνοντας, επιστρέφεις στην αρχική θέση. Επαναλαμβάνεις 10 φορές.

Πίεσε την μπάλα!

Ξάπλωσε ανάσκελα, έχοντας τα πόδια σου λυγισμένα με τα πέλματα των ποδιών να ακουμπάνε στο έδαφος. Βάλε ανάμεσα στα γόνατά μια μικρή μπάλα και σφίγγοντας το εσωτερικό των μηρών σου πίεσε την μπάλα για 30 δευτερόλεπτα. Χαλάρωσε τη σύσπαση για 10 δευτερόλεπτα και επανέλαβε τη διαδικασία 4 ακόμα φορές.

The post Σφίξε το εσωτερικό των μηρών με εύκολες ασκήσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα