Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/7/2020)

08:01 9/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (9/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/7/2020), δεδομένου ότι θα διέπεστε από παρορμητικό λόγο

με αρκετό εκνευρισμό σήμερα, καλό θα ήταν να προσέχετε πως μιλάτε στους άλλους, να προσέχετε τον τρόπο που διατυπώνετε τις απόψεις σας και κυρίως, όπου χρειάζεται να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι, ας είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, απέναντι στους συνεργάτες, ή στους ανθρώπους που ζουν και πορεύονται μαζί σας γενικότερα. Για μία ασήμαντη αφορμή, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Ταύρος

Κάποια πράγματα που έχετε μέσα σας εγκλωβισμένα σας καταπιέζουν συναισθηματικά. Ορισμένες φορές σήμερα, μπορεί να νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε την επανάστασή σας, σε ότι σας καταπιέζει και σας αναγκάζει να μένετε στάσιμοι, ή δεν αφήνουν να εξελιχθεί μία υπόθεση που τόσο σας ενδιαφέρει. Στο σταυροδρόμι να πάρετε ορισμένες αποφάσεις ζωής βρίσκεστε και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σας και γύρω σας, για να σας αναγκάσουν να αντιδράσετε άμεσα.

Δίδυμοι

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ξοδέψατε κάποια παραπάνω χρήματα από εκείνα των δυνατοτήτων σας, η τύχη όμως και οι συγκυρίες, θα τα φέρουν έτσι τα πράγματα που θα έχετε ένα έσοδο από εκεί που δεν το περιμένατε. Πιθανόν να σας όφειλαν χρήματα που τα είχατε ξεγράψει γιατί αργούσαν να σας τα επιστρέψουν, ίσως πάλι, να πάρετε ένα έκτακτο επιμίσθιο  από τη δουλειά σας, ή ένας γονέας σας, να θέλει να σας προσφέρει ένα κεφάλαιο, για να σας ανακουφίσει από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Με μια πιο ταξιδιάρικη διάθεση θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα και την ανάγκη να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους διαφυγής, από μία τόσο απαιτητική καθημερινότητα σαν τη δικιά σας. Από την άλλη μεριά, κάποια σχέση σας με έναν άνθρωπο που έχετε περάσει πολλά, κάπου εδώ τερματίζει, όχι για λόγους τσακωμού αλλά γιατί έκλεισε ο κύκλος της κι εσείς θα βρεθείτε σε δίλημμα για το πώς να του το θέσετε και να μην του χαλάσετε την καρδιά. Πάρτε το χρόνο σας.

Λέων

Ένα εμπιστευτικό νέο που θα μάθετε σήμερα, ίσως να σας ταράξει σήμερα. Όμως να ξέρετε ότι μπορεί εσκεμμένα ο πληροφοριοδότης του να θέλει να σας φέρει σε αυτή τη θέση, ή εσείς να το εισπράξετε με υπερβολή. Επειδή το τελευταίο διάστημα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, συμβαίνουν πολλά και μάλιστα κρυφά και παρασκηνιακά, έχετε τα υπόψιν σας αλλά αφουγκραστείτε τι γίνεται, χωρίς να δείχνετε θορυβημένοι, εκνευρισμένοι, ή μαρτυράτε τη διάθεσή σας.

Παρθένος

Ότι μπορεί να βάλει ενέχυρο το μέλλον σας καλό θα ήταν να το αποφύγετε τις μέρες αυτές. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε τόσο να δανειστείτε όσο και να δανείσετε κάποια χρήματα, να δεσμεύσετε κεφάλαια προκειμένου, να κάνετε μια επένδυση, ή να μπείτε εγγυητής, σε μια αγορά, μέσω τραπεζικής πίστωσης. Εάν το κάνετε, φροντίστε το κεφάλαιο να μην υπερβαίνει τις δυνατότητες που έχετε για να το καλύψετε, αφού ούτως ή άλλως θα καθυστερήσετε εκ των συνθηκών να το αποπληρώσετε.

Ζυγός

Την αδιάκριτη στάση ενός προσώπου να θέλει να παρέμβει σε πολύ προσωπικά σας θέματα, θα αντιμετωπίσετε σήμερα και λόγω της ευαίσθητης συναισθηματικής ισορροπίας σας, δεν αποκλείεται να του μιλήσετε με άκομψο τρόπο, προκειμένου να το βάλετε στη θέση του. Φερθείτε όμως πιο διπλωματικά και μην το τραβήξετε στα άκρα, γιατί δεν αποκλείεται η σχέσεις σας, να υποστούν ρήξεις. Άλλωστε κάπου κι εσείς, του έχετε δώσει το δικαίωμα να μπορεί να εκφέρει άποψη.

Σκορπιός

Προσπαθήστε σήμερα να είστε περισσότερο τυπικοί στα καθήκοντά σας και αποφύγετε να κάνετε παραλήψεις, ιεραρχώντας λάθος υποχρεώσεις. Εάν κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή στενός σας συνεργάτης σας επιστήσει για κάτι την προσοχή, μην τον αποπάρετε γιατί μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη. Κατά πάσα πιθανότητα να σας προφυλάξει θέλει, σε αυτό που θα σας πει αλλά και για άλλα ζητήματα που τελευταία τα λειτουργείτε κάτω από το λάθος πρίσμα ή οπτική.

Τοξότης

Με ανυπομονησία για κάτι που περιμένετε θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, ενώ ίσως να μπείτε και στη διαδικασία, να ξανά σκεφτείτε το να αναθεωρήσετε τη στάση σας, απέναντι σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που υπήρξε πραγματικός σας φίλος. Μία παρεξήγηση ίσως να ήταν η αιτία που απομακρυνθήκατε από κοντά του και ίσως κάποια λόγια που του είπατε, που λογικά τα έχετε μετανιώσει. Ρίξτε λοιπόν νερό στο κρασί σας, ζητήστε και μια συγνώμη αν χρειαστεί και θα τα βρείτε εκ νέου.

Αιγόκερως

Εάν σας περισσεύει ενεργητικότητα, από το να νιώθετε εκνευρισμό με όλους και με όλα, χρησιμοποιείστε τη σε κάτι πιο δημιουργικό. Ασχοληθείτε με την ανανέωση του σπιτιού σας. Βάψτε το, κάντε μαστοριές, ανακινείστε τον προσωπικό σας χώρο. Φτιάξτε το σκηνικό που ζείτε, κάνοντάς το πιο πρακτικό, έτσι ώστε αν καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και όσων ζουν μαζί σας. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας, μια καινούργια δραστηριότητα. Βγάλτε από τη ζωή σας βλαπτικές συνήθειες.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/7/2020), σε μία ημέρα όπου ο εκνευρισμός θα ξεχειλίζει και η υπομονή σας δοκιμάζετε, κάποιοι συνεργάτες, φίλοι ή δικοί σας άνθρωποι, μάλλον θα είναι δύσκολο να συνεργαστούν μαζί σας. Προσπαθήστε αν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από κοντά τους, να μη δημιουργείτε κι εσείς με τη σειρά σας θέματα, έτσι για να αντιδράσετε και για να τους προκαλέσετε.  Η ασυνεννοησία σήμερα μπορεί να δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο, του οποίου η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική.

Ιχθείς

Με μία τάση να μη σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας σήμερα, ίσως να εκνευρισθείτε με κάποιους συναδέλφους σας, ή να εμπλακείτε σε ένα κλίμα ανταγωνιστικό, που δε θα σας συμφέρει. Από την άλλη μεριά, υπάρχει η πιθανότητα να σας γίνει μία πρόταση, που μπορεί να σας ενθουσιάσει αλλά στην ουσία, να μην έχει να σας δώσει κάτι ουσιαστικό. Μην παρασύρεστε από ταξίματα και ωραία λόγια. Περιορίστε την τάση που έχετε να τα εξιδανικεύετε όλα τόσο εύκολα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα