Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/6/2020)

08:00 11/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (11/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/6/2020), λόγω της ευαισθητοποιημένης ψυχολογίας σας,

προσέξτε τη συμπεριφορά σας σήμερα και αύριο, γιατί θα είστε ιδιαίτερα εύθικτοι, απέναντι σε ότι σας λένε. Με την τάση να εκλάβετε προσωπικά ότι σας πουν οι άλλοι, ίσως αντιδράσετε με έντονο τρόπο στο συνομιλητή σας, αφού, θα παρερμηνεύετε τα λόγια του, ή θα τα βιώνετε σαν προσωπική επίθεση. Να ξέρετε ότι η συμπεριφορά σας αυτή, μπορεί να γίνει αιτία, ακόμα και στο να επέλθουν ρίξεις σε ορισμένες σχέσεις σας.

Ταύρος

Το περιβάλλον που ζείτε το σπίτι ή ο προσωπικός σας χώρος, χρειάζονται ανανέωση. Ίσως λοιπόν τις ημέρες αυτές, να μπείτε στη διαδικασία αυτή αλλά να κάνετε κάποιες δαπάνες, που μπορεί να σας κοστίσουν περισσότερο από τον αρχικό σας προϋπολογισμό. Όσο και αν σας ενθουσιάζει αυτή η ιδέα, προσπαθήστε να περιορίσετε τα κόστη της, αφού λίγο αργότερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν ζημιές της λειτουργικότητας σπιτιού.

Δίδυμοι

Προσηλωθείτε στους στόχους σας όποιοι και αν είναι και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παρασκήνια που αναπτύσσονται γύρω σας το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερα αποφύγετε να συμμετάσχετε σε κουβέντες στο εργασιακό σας περιβάλλον ακόμα και αν πιστεύετε ότι ως ένα βαθμό, μπορεί να σας αφορούν. Τώρα θα χρειαστεί να είστε στοχευμένοι στις επόμενες ενέργειές σας και να μην τις κοινοποιείτε πουθενά, αφού άνθρωποι που μπορεί να εμπιστεύεστε θα σας δουν ανταγωνιστικά.

Καρκίνος

Αν έχετε την υπομονή και τον τρόπο να ελέγξετε το παρορμητικό σας συναίσθημα, σήμερα ίσως μπορέσετε να μάθετε κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο παρελθόν εν αγνοία σας. Ίσως να ομοιάζουν σαν κεραυνός εν αιθρία, όμως προσπαθήστε να μην αντιδράσετε, γιατί τώρα θα μπορέσετε να διακρίνεται μόνο την κορυφή του παγόβουνου ή της αλήθεια, που θα σας εξηγήσει τη συμπεριφορά, ενός προσφιλούς σας προσώπου. Γνωρίζετε άλλωστε από ένστικτο ότι κάτι συμβαίνει.

Λέων

Προσέξτε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις ή άλλες δαπάνες που θα κάνετε, αφού μαζεύονται τόσες πολλές εκκρεμότητες που θα σας αποδιοργανώσουν. Έκτακτες ζημιές ή αντικαταστάσεις του επαγγελματικού σας εξοπλισμού, ή ζημιών του οικιακού, θα σας βάλουν στη διαδικασία, να δαπανήσετε χρήματα που είχατε προγραμματίσει για μία άλλη αγορά ή επένδυση που επιθυμούσατε καιρό.  Δείτε το σα λύση χωρίς να σημαίνει ότι αναβάλλονται οι επιθυμίες σας.

Παρθένος

Μπορεί για λόγους συναισθηματικής ανασφάλειας να ζητάτε τις συμβουλές κάποιου ανθρώπου, ή την εμψύχωση γιατί υπήρξε σε πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σας, να ξέρετε όμως ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, αφενός μεν να λειτουργήσει αυτό σα δεκανίκι, αφετέρου εσκεμμένα να σας παροτρύνει σε κάτι που έχει σκοπό να το εκμεταλλευτεί στο μέλλον και για δικό του όφελος. Προσέξτε λοιπόν τις επόμενες ημέρες σε ποιον εμπιστεύεστε το θέμα σας, γιατί θα απογοητευτείτε.

Ζυγός

Η ρευστή και μη σταθερή καθημερινότητα που αντιμετωπίζετε, σας δημιουργεί διάφορα θέματα τόσο ψυχολογικών πιέσεων, όσο και ασυνεννοησίας με όλους όσους συναναστρέφεστε. Είτε αυτοί είναι οι άνθρωποι του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είτε στενοί συνεργάτες που σας δυσκολεύουν στη διάρκεια του εργασιακού σας ωραρίου. Όμως όλα τα παραπάνω μπορεί να προέρχονται από την υποχωρητικότητα που δείχνετε αλλά και την ανοχή, προκειμένου να μην δημιουργούνται ζητήματα και εντάσεις.

Σκορπιός

Με τονισμένη την αίσθηση του ανικανοποίητου συναισθήματος θα κυλήσει η μέρα σας σήμερα. Όμως στη φάση αυτή που βρίσκεστε, ήδη έχετε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα και ίσως επιτέλους να ήρθε η στιγμή, που να αποφασίσετε να αλλάξετε τη στάση σας σε αυτά. Μην χάνεστε σε πλήθος πληροφοριών, που δεν έχετε την ικανότητα να φιλτράρετε την αντικειμενικότητά τους. Αυτό συμβαίνει γιατί παρεμβάλλεται το συναίσθημά σας έναντι της λογικής.

Τοξότης

Μη ζητάτε από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, να σας αντιμετωπίζουν με την ίδια εξωστρέφεια που τους φέρεστε κι εσείς. Μη ζητάτε σήμερα, να σας δοθούν απαντήσεις, από ανθρώπους που οι μεταξύ σας σχέσεις διαταράχτηκαν πρόσφατα και έχετε στεναχωρηθεί. Η σημερινή ημέρα, είναι μέρα εσωστρέφειας για πολλούς που θα μας κάνει να κλεινόμαστε συχνά στον εαυτό μας.  Οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν τις απαντήσεις που έχετε ανάγκη να ακούσετε.

Αιγόκερως

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να καταλάβετε τις προθέσεις ορισμένων ανθρώπων, είτε αυτοί μπορεί να είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε στενοί συνεργάτες σας. Οι πληροφορίες που θα σας δίνουν θα εμπεριέχουν ως ένα βαθμό ασάφειες με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να καταλάβετε, ούτε το τι σας ζητούν, ούτε το λόγο που θα σας ζητήσουν να κάνετε κάποια πράγματα. Ρωτήστε δεύτερη και τρίτη φορά, για να καταλάβετε καλύτερα τι θέλουν, για να μην δημιουργηθούν αργότερα, ακόμα και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/6/2020), με χαλαρή διάθεση και με πρόθεση να ξοδέψετε κάποια χρήματα προκειμένου να περάσετε καλά εσείς και οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, πιθανόν να ξεφύγετε από το ύψος του προϋπολογισμού που διαθέτετε.  Από την άλλη μεριά, ίσως να κάνετε κάποιες αγορές που τελικά να μην χρειάζεστε, ή να μην κάνετε χρήση τους ποτέ. Το συναισθηματικό σας κενό προσπαθείτε να καλύψετε και όχι ανάγκες που είναι πρακτικές ή απλές σε μια καθημερινότητα, που σας δίνει λιγότερη έμπνευση, για να σας είναι μπορετή.

Ιχθείς

Η εξέλιξη κάποιων σημαντικών θεμάτων για σας αργεί, παρόλο που έχετε προσπαθήσει και θυσιάσει πράγματα από την προσωπική σας ζωή, προκειμένου να δείτε να προχωράει. Αυτό σήμερα θα σας πιέσει συναισθηματικά και αυτή η απογοήτευση, μπορεί να εκφραστεί από μέρους σας με θυμό. Θυμός που θα βρει έδαφος να εκφραστεί είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε μία στενή προσωπική σχέση. Όμως να ξέρετε ότι μπορεί έτσι, να δημιουργηθούν ρήξεις και χάσματα αγεφύρωτα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: freepik.com

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα