To Google Maps γίνεται καλύτερο!

17:16 10/6/2020 - Πηγή: iPop

To Google Maps γίνεται καλύτερο αφού έχει στόχο να προστατεύσει τους χρήστες απ’ την πανδημία του κορονοϊού. Τι αλλάζει;

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Google θα εμφανίζει στις εφαρμογές προειδοποιητικά μηνύματα μέσα από τα οποία θα ευαισθητοποιηθούν οι χρήστες και θα προσέχουν.

Μ’ αυτή την κίνηση, θέλει να προειδοποιήσει τους χρήστες που σκέφτονται να ταξιδέψουν, για πιθανά μέτρα και απαγορεύσεις που ισχύουν.

To Google Maps

σε κρατάει ασφαλή όταν περπατάς στον δρόμο!

Τι θα μπορείς να κάνεις στο Google Maps;

Τώρα πια όταν θες να ταξιδέψεις με κάποιο μέσο, μέσα απ’ το Google Maps θα μαθαίνεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να είσαι ασφαλής.

Αυτό σημαίνει ότι θα ελέγχεις πόσο γεμάτο είναι ένα τρένο μία συγκεκριμένη ώρα, ή αν έχουν αλλάξει τα δρομολόγια των αστικών.

Το χαρακτηριστικό κυκλοφορεί αρχικά στην Αργεντινή, την Γαλλία, την Ινδία, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα, στην εφαρμογή θα υπάρχουν πληροφορίες για σημεία ελέγχου του κορονοϊού καθώς και πιθανές απαγορεύσεις που ισχύουν στα σύνορα των χωρών.

Για τις ανάγκες αυτού του νέου χαρακτηριστικού, η Google ανέλυσε δισεκατομμύρια δεδομένα τοποθεσίας από τους χρήστες της εφαρμογής σε 131 χώρες για να εξετάσει την κίνηση κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Photo: Chris Welch / The Verge

Το άρθρο To Google Maps γίνεται καλύτερο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα