Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/10/2020)

10:46 11/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/10/2020), σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 5ο

σας οίκο και στο ζώδιο του Λέοντα…Θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και τη διασκέδασή σας.. Προσέχετε όμως προς το απόγευμα με το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον τομέα των οικονομικών σας μην ξοδέψετε περισσότερα από όσο πρέπει για τη διασκέδασή σας γιατί αργά το βράδυ μπορεί προβληματιστείτε..

Ταύρος

Οι Ταύροι σήμερα μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας αλλά φαίνεται ότι θα είστε τόσο ανήσυχοι που δεν θα ανέχεστε ούτε τον εαυτό σας ή να μην σας αφήνουν οι φίλοι.. Μπορεί να θελήσετε αργά το βράδυ να επανορθώσετε αλλά καλύτερα να μην το κάνετε γιατί δεν θα υπάρχει διάθεση αλλά και οι κουβέντες δεν θα είναι και τόσο καθαρές..

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον 3ο σας οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο 12ο σας οίκο σήμερα μπορεί να θέλετε να χαρείτε τις συναναστροφές σας και να διασκεδάσετε επικοινωνώντας αλλά φαίνεται ότι θέματα οικονομικά ίσως σας απασχολήσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση… Επίσης προσέχετε στο δρόμο και τα μεταφορικά σας μέσα…

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και στο 2ο σας οίκο θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ίσως για κάποιο λόγο αγχωθείτε γιατί μπορεί να έχετε ανατροπές στην καθημερινότητα και τους στόχους σας που δεν σας ικανοποιούν…Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με κοντινούς σας ανθρώπους ,μπορεί να σας κάνει καλό..

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει σήμερα ώθηση να θέλετε να διασκεδάσετε και να χαρείτε αλλά μάλλον δεν θα μπορέσετε γιατί μάλλον κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας… Μην εξάπτεστε και σκεφτείτε ότι θα βγάλετε κάποια χρήματα από τις υπερωρίες που θα κάνετε..

Παρθένος

Οι Παρθένοι σήμερα με τη Σελήνη στο 12ο σας οίκο μάλλον θα θελήσετε να απομονωθείτε και να δημιουργήσετε ή να διασκεδάσετε με τον εαυτό σας ο καθένας με το δικό του τρόπο…Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα το καταφέρετε απόλυτα αφού κάποιες επικοινωνίες από φίλους δεν θα σας το επιτρέψουν…Θα τα καταφέρετε όμως αφού σίγουρα είστε αυτά αυτάρκεις και ο προγραμματισμός σας είναι πάνω από όλα..

Ζυγός

Οι Ζυγοί αυτή την περίοδο είστε περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας κι ίσως κάποια πρόσκληση από φίλους ίσως σας εκνευρίσει είτε γιατί θα δυσκολευτείτε αφού μπορεί να σκεφτείτε τα χρήματα ,είτε το μεταφορικό σας μέσο είτε γιατί μπορεί να χάσετε τη βολή σας…Κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να σκέφτεστε τις κοινωνικές υποχρεώσεις..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/10/2020), οι Σκορπιοί καλό θα ήταν σήμερα να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε ξεσπάσματα στο χώρο της καριέρας σας αλλά και στο κοινωνικό σας περιβάλλον.. Αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές από τη διάθεσή σας να προβληθείτε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε με φίλους…Συγκρατηθείτε..

Τοξότης

Οι Τοξότες με τη Σελήνη στον 9ο σας οίκο σίγουρα θα θέλατε να κάνετε ένα ταξιδάκι σήμερα με φίλους αλλά θέματα οικονομικά και καθημερινότητας μπορεί να σας προβληματίσουν και να το αναβάλλετε.. θα σας απασχολήσουν επίσης κάποιες ανατροπές στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας σχέδια και κάποιο σπάσιμο συνεργασιών αλλά θα το διαχειριστείτε..

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και τις οφειλές σας προς τρίτους με τη Σελήνη στον 8ο σας οίκο και αυτό μπορεί να σας στερήσει τη χαρά να βρεθείτε με φίλους…Θα μπορούσατε όμως να βγείτε ,να ξεχαστείτε και να περάσετε όμορφα ακόμη και αν υπάρχουν θέματα αλλά και κάποιες διαφορές με φίλους που θα μπορέσετε να λύσετε…

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/10/2020), σήμερα με τη Σελήνη να δεσπόζει στον 7ο σας οίκο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα συνεργασιών στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σε παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρουν κάποια ρήξη στον επαγγελματικό σας χώρο…Αποφύγετε προκλητικές συμπεριφορές..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 6ο σας οίκο μπορεί σήμερα να θέλετε να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε αλλά κάποιες ενδόμυχες σκέψεις  για την πορεία μιας συνεργασίας να σας προβληματίσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση…Κάνετε υπομονή ,μέρα είναι θα περάσει..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα