Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/04/2022)

08:50 11/4/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/04/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/04/2022),

η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα  ωστόσο μπορεί να σας παρασύρουν φίλοι και η παρέα σας. Κάποιοι ίσως νιώσετε ανάμεικτα και μπερδεμένα συναισθήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας ή καριέρας ωστόσο μπορεί να βιώσετε κάποια απογοήτευση ωστόσο προς το απόγευμα ίσως να βρείτε λύσεις και να καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το κοντινό σας περιβάλλον ή την επικοινωνία με τα αδέλφια σας ωστόσο μπορεί να έρθετε και σε αντιθέσεις με συνεργάτες και ίσως εκνευριστείτε ωστόσο προς το απόγευμα θα βρείτε ισορροπίες και υποστήριξη από φίλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ωστόσο αποφύγετε υπερβολές ή σπατάλες για τη διασκέδασή σας αφού μπορεί να μην καταφέρουν να καλύψουν την συναισθηματική ένταση που μπορεί να νοιώθετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στο ζώδιό σας και θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας ή να θελήσετε να  μιλήσετε για τον εαυτό σας σε συνεργάτες αλλά αποφύγετε εντάσεις ενώ θα είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε προς το απόγευμα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την τάση να απομονωθείτε και να σκεφτείτε το παρελθόν κι ίσως να νιώσετε μια μικρή απογοήτευση.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με φιλικά σας πρόσωπα κι ίσως συναντηθείτε για να περάσετε όμορφα αλλά ίσως να νιώσετε και κάποια μελαγχολία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά ή νομικά κι ίσως νιώσετε κάποια απογοήτευση  για κάποια κεκτημένα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο  και ίσως να έχετε σήμερα ανάγκη να ξεφύγετε ή να διασκεδάσετε ωστόσο οι περιστάσεις  ίσως να σας περιορίσουν στο κοντινό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σπατάλες ή κάποιες οικονομικές υπερβολές  για να νιώσετε καλύτερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και πάλι και τον 7ο σας οίκο και ίσως να μην καταφέρετε να ικανοποιηθείτε σήμερα με κάποιες συνεργασίες σας και να υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις ωστόσο προς το απόγευμα ίσως να βρείτε ισορροπίες και να συναντήσετε φίλους.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι  και να θελήσετε να ηρεμήσετε αλλά ίσως αγαπημένα πρόσωπα να χρειαστούν την προσοχή σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/04/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
11042022,