Bloomberg: Πιθανότατα η Eλλάδα δεν θα λάβει στο Eurogroup ένα ουσιαστικά βελτιωμένο πακέτο για την ελάφρυνση του χρέους

12:37 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Πιθανότατα η Eλλάδα δεν θα λάβει στο Eurogroup ένα ουσιαστικά βελτιωμένο πακέτο για την ελάφρυνση του χρέους σύμφωνα με αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το Bloomberg.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, τους οποίους επικαλείται το Bloomberg, υπάρχει η περίπτωση να μην προταθεί στο επικείμενο Eurogroup, στην Ελλάδα

ένα ουσιαστικά βελτιωμένο πακέτο με σκοπό την ελάφρυνση του χρέους.

Επίσης οι αξιωματούχοι, οι οποίοι γνωρίζουν για τις διαπραγματεύσεις, πιστεύουν ότι δεν πρόκειται οι πιστωτές της Ευρωζώνης να πουν περισσότερα για τα μέτρα, εκτός από την επιμήκυνση των ωριμάνσεων των δανείων διάσωσης που συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως τονίζουν οι ίδιοι μία τέτοια συμφωνία, μπορεί να μην είναι αρκετή για να πεισθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αγοράσει ελληνικά ομόλογα. Παράλληλα οι υπουργοί Οικονομικών τον Ιούνιο δεν πρόκειται να προσφέρουν αρκετά βελτιωμένους όρους με σκοπό την ελάφρυνση του χρέους σαν αυτούς αυτούς που παρουσίασαν τον Μάιο.

The post Bloomberg: Πιθανότατα η Eλλάδα δεν θα λάβει στο Eurogroup ένα ουσιαστικά βελτιωμένο πακέτο για την ελάφρυνση του χρέους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα