Θες να μειώσεις το άγχος; Υπάρχουν 4 εύκολοι και απλοί τρόποι!

12:42 12/2/2017 - Πηγή: iPop

Θες να μειώσεις το άγχος; Υπάρχουν 4 εύκολοι και απλοί τρόποι! Και ναι, το να παρακολουθείς videos με γάτες είναι ένας από αυτούς!

Μέσα στους πολύ δύσκολους και γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το άγχος, δυστυχώς, είναι αναπόσπαστος σύντροφός μας, Επειδή, όμως, το άγχος δεν πρέπει να έχει θέση στην προσωπικότητά μας, ψάξαμε και βρήκαμε τους 4 πιο εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους για να το διώξουμε!

Στις μετακινήσεις: Διάλεξε ένα τραγούδι το οποίο για τις επόμενες 30 μέρες θα είναι το «τραγούδι του μήνα» – το τραγούδι θα πρέπει να σχετίζεται με τους τρέχοντες στόχους. Όταν αισθάνεσαι άγχος μπορείς να ακούς το συγκεκριμένο τραγούδι και να ηρεμείς!Στο γραφείο: Αγόρασε ένα φυτό και τοποθέτησε το στο γραφείο. Η παρουσία και μόνο του φυτού θα σε κάνει να νιώσεις πιο παραγωγικός και λιγότερο αγχμένος κατά τη διάρκεια της εργασίας, σε σχέση με τους εργαζόμενους που δεν έχουν φυτά στον εργασιακό τους χώρους, εκεί κατέληξε έρευνα η οποία διεξήχθη μέσα στο 2016.Βάλε ένα video: Αν είσαι από τους ανθρώπους που «καίγονται» σε videακια στο YouTube με γατάκια, ήρθε η ώρα να διακιωθείς, καθώς δεν είναι λίγες οι μελέτες οι οποίες υποδεικνύουν ότι ένα video με ένα γατάκι μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του άγχους, την μείωση της αρτηριακής πίεσης και την βελτίωση της ψυχολογίας.Μετά από μια δύσκολη μέρα: Κάνε Download το Happify, το Brighten ή το HappiJar. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν τη διάθεση, είτε μέσα από φιλοφρονήσεις που μπορεί να κάνει ο ένας φίλος στον άλλον ή μέσα από την νίκη στα παιχνίδια τα οποία σου στέλνουν θετικά μηνύματα.Plus: Μήπως να δοκιμάσεις την Online Therapy;

Θέλεις βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας αλλά από τον καναπέ σου; Οι online υπηρεσίες θεραπείας πολλαπλασιάζονται, επιτρέποντας στους ασθενείς να διώξουν το άγχος για τη σχέση ή το εργασιακό περιβάλλον τους, χωρίς να έρθουν σε προσωπική επαφή με κάποιον ειδικό -που αρκετούς τους αγχώνει σαν διαδικασία!

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει κάποιον σύμβουλο ο οποίος ταιριάζει με εσάς και προσφέρει διαδικτυακά τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η μέθοδος, αν γίνεται υπεύθυνα και με σοβαρότητα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική όσο μία συνεδρία πρόσωπο με πρόσωπο.

The post Θες να μειώσεις το άγχος; Υπάρχουν 4 εύκολοι και απλοί τρόποι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα