Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη

10:01 12/2/2017 - Πηγή: iPop

Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη, ανοικτό κάλεσμα από την οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή προς τους θαυμαστές του.

Το πρωί της Κυριακής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Ιωνία η επιμνημόσυνη δέηση από την οικογένεια και τους στενούς φίλους του Παντελή Παντελίδη για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα

Ιωνία και η οικογένεια του τραγουδιστή κάλεσε φίλους και θαυμαστές του Παντελίδη να παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Από την περασμένη Τετάρτη, ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος ανέφερε το μνημόσυνο από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Προς ενημέρωση όλου του κοινού το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΝΤΕΛΟΥ θα γίνει την Κυριακή 12 του μήνα στις 9:30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνιας!!!Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε» έγραφε.

Να θυμίσουμε, πως πριν περίπου ένα χρόνο, και για την ακρίβεια στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής παντελίδης έχασε τη ζωή του σ’ ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Η είδηση του θανάτου απασχόλησε ιδιαίτερα την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος εξακολουθούν να διχάζουν την οικογένεια και τις δύο γυναίκες οι οποίες επέβαιναν μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή στο αυτοκίνητο.

The post Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα