Θες να κρύψεις χρήματα στο σπίτι; Αυτά είναι τα χειρότερα σημεία!

09:56 18/10/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις πολλούς λόγους για τους οποίους προτιμάς να κρύψεις κάποια χρήματα στο σπίτι σου απ’ το να τα έχεις σε μια τράπεζα. Εάν είσαι, λοιπόν, από εκείνους που θέλουν να έχουν λίγα μετρητά κάτω απ’ το στρώμα για ώρα ανάγκης, κάντο σωστά!

Επειδή το να κρατάς πολλά χρήματα στο σπίτι δεν είναι και η πιο safe επιλογή, εμείς σου προτείνουμε τα μέρη που ΔΕΝ πρέπει να τα κρύψεις!

Κάτω απ’ το στρώμα

Η πιο κλασική λύση δεν σημαίνει

πως είναι και η καλύτερη. Επειδή απλά κοιμάσαι πάνω στα χρήματα δεν σημαίνει πως είναι και ασφαλή. Εάν λείπεις απ’το σπίτι και πέσεις θύμα ληστείας, τότε οι κλέφτες είναι το πρώτο σημείο όπου θα ψάξουν!

Σε παλιά πορτοφόλια και τσάντες

Μπορεί να μην τα χρησιμοποιείς πια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι ασφαλές σημείο. Μπορεί να ξεχαστείς και να πετάξεις κάτι ή να το κάνει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Ειδικά τα μικρά πορτοφολάκια μπορούν να παραπέσουν οπουδήποτε χωρίς να το καταλάβεις.

Πίσω από κορνίζες

Ένα ακόμα κλασικό σημείο στο οποίο πρέπει να πεις όχι! Οι κλέφτες βλέπουν ταινίες, ακριβώς όπως εσύ! Έτσι, δεν θα διστάσουν να ψάξουν μήπως έχεις επηρεαστεί απ’ όσα βλέπεις στην τηλεόραση.

Τώρα ξέρεις τα χειρότερα μέρη, σειρά σου να διαλέξεις ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κρύψεις τα χρήματά σου!

Photos: Bright side

The post Θες να κρύψεις χρήματα στο σπίτι; Αυτά είναι τα χειρότερα σημεία! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα