Αυτοκινητάκι του Μπεν βρέθηκε στην Κω- Ποιος ο ρόλος του στην υπόθεση και η αντίδραση της μητέρας

08:41 18/10/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί η Αστυνομία να μην προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο του μικρού Μπεν που βρέθηκε στις ανασκαφές στην Κω, ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ένα κίτρινο αυτοκινητάκι που ανήκε στο παιδί δείχνει ότι ενδεχομένως να πρόκειται για ατύχημα.

Τα ίδια Μέσα μεταδίδουν ότι οι Αρχές έδειξαν το παιχνίδι στη μητέρα του Μπεν κι εκείνη ξέσπασε σε

κλάματα καθώς αναγνώρισε ότι ήταν δικό του.

Ο επικεφαλής της έρευνας υποστήριξε πως αυτό ήταν και το πιο σημαντικό απ’ τα συνολικά 93 αντικείμενα που βρέθηκαν. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του σεναρίου ότι ο μικρός Μπεν καταπλακώθηκε από εκσκαφέα στο 1991.

Εγώ και η ομάδα μου γνωρίζουμε, ότι ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό της περιοχής στις 24 Ιουλίου 1991, πίσω από το αγροτόσπιτο το οποίο ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός ατυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζει. Το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα ακριβές πόρισμα στη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Κω δεν αποκλείει τα γεγονότα που γνωρίζουμε ότι είναι αληθή

The post Αυτοκινητάκι του Μπεν βρέθηκε στην Κω- Ποιος ο ρόλος του στην υπόθεση και η αντίδραση της μητέρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα