Θεραπείες τελείως φυσικές για να μπορέσεις να αποχαιρετήσεις τον επιχείλιο έρπητα

15:34 9/10/2016 - Πηγή: iPop

Ο επιχείλιος έρπητας έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητας σου, καθώς μόλις αγχώνεσαι ή στεναχωριέσαι κάνει την εμφάνιση του. Καταλαβαίνουμε, πως το βάσανο σου είναι μεγάλο γι΄αυτό είμαστε εδώ! Οφείλουμε να σε βοηθήσουμε κι έτσι βρήκαμε τις τελείως φυσικές θεραπείες που υπάρχουν.

Πάρε, λοιπόν, μολύβι και χαρτί και κράτησε σημειώσεις, που θα σε βοηθήσουν επιτέλους να αποχαιρετήσεις τον επιχείλιο έρπητα.

Τι
να κάνεις;Λίγο γάλα στο ποτήρι, αλλά μην το πιεις: Το γάλα θα σε βοηθήσει πολύ αλλά δεν χρειάζεται να το πιεις. Μπορείς να βουτύξεις στο γάλα μια μπατονέτα και να την περάσεις από το σημείο έχεις τη φουσκάλα. Σε λίγα μόλις λεπτά θα νιώσεις, πως η πληγή σου ηρεμεί.
Βάλε σκόρδο: Το σκόρδο «μαραίνει» τον έρπηρα και βοηθά το σημείο να αποκτήσει την παλιά του υφή. Τι θα χρειαστείς να κάνεις; Μόνο κόψε στη μέση μια σκελίδα και τρίψε το σημείο που είναι η φουσκάλα.
Η δύναμη του πάγου: Πριν ο έρπητας φουντώσει στο σημείο νιώθεις ένα έντονο τσούξιμο ή ένα κάψιμο. Μόλις, λοιπόν, έχεις την πρώτη ενόχληση πήγαινε μια βόλτα στην κουζίνα. Άνοιξε την κατάψυξη πάρε ένα παγάκι το οποίο, όμως, θα τυλίξεις σε μια πετσέτα και βάλε το στα χείλη σου. Έτσι θα μειώσεις κατά πολύ τις πιθανότητες.

The post Θεραπείες τελείως φυσικές για να μπορέσεις να αποχαιρετήσεις τον επιχείλιο έρπητα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα