«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά», δηλώνει ο Τούρκος καναλάρχης

08:53 5/2/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει την τελευταία εβδομάδα η είδηση ότι Τούρκος καναλάρχης έχει δείξει ενδιαφέρον να αγοράσει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα, ο ίδιος επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται και δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να μπει στην ελληνική αγορά.

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο επιχειρηματίας τόνισε:

Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή

μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρεία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας

Ο Τούρκος καναλάρχης επιβεβαίωσε και την συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κι έκανε γνωστό ότι ο Α. Τσίπρας του είπε πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό. Ο επιχειρηματίας αναφέρει πως δεν προτίθεται να μεταδίδει ειδήσεις στο κανάλι που επιθυμεί να αγοράσει.

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα», ήταν τα λόγια του «Ατζούν», όπως είναι γνωστός.

The post «Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά», δηλώνει ο Τούρκος καναλάρχης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα