Θέλεις το υπνοδωμάτιό σου να μεταμορφωθεί σε δωμάτιο 5άστερου ξενοδοχείου; Πρέπει να ακολουθήσεις μόνο 4 βήματα!

17:45 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξαπλώνεις στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων; Σκέψου το λίγο, μετά από μια κουραστική μέρα στους δρόμους, ένα μικρό διάλειμμα σε ένα πολυτελές και άνετο δωμάτιο που μοιάζει με 5άστερο ξενοδοχείο είναι αυτό για το οποίο ζούμε και συχνά αναρωτιόμαστε, μα πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτά τα δωμάτια;

Τα σεντόνια είναι πιο απαλά, τα μαξιλάρια πιο άνετα και η διακόσμηση είναι πάντα σωστή. Επειδή, όμως, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατό να μετακομίσουμε σε ένα ξενοδοχείο, σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου ορισμένα tips

διακόσμησης για να κάνεις το δωμάτιό σου να φαίνεται σαν δωμάτιο 5άστερου ξενοδοχείου.

Πολυτελή διακόσμηση υπνοδωματίου: Όλα τα μυστικά για να την πετύχεις Επίλεξε ποιοτικά σκεπάσματα

Αυτό το μυστικό το ακολουθούν όλα τα ξενοδοχεία και είναι απολύτως λογικό. Το κρεβάτι βρίσκεται στο κέντρο οποιουδήποτε δωματίου στα ξενοδοχεία, επομένως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θες να εντυπωσιάσεις τους επισκέπτες με τα καλυτέρα σεντόνια της αγοράς.

Τώρα, η επιλογή των σωστών σεντονιών για το δωμάτιό σου θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως το είδος του υλικού που προτιμάς, την εποχή και το χρωματικό σχέδιο του υπνοδωματίου σου.

Τι είναι ο μαξιμαλισμός στο interior design και πώς μπορείς να ενσωματώσεις στοιχεία του στο σπίτι σου;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BedroomDesign (@bedroomdesign)

Αγόρασε ένα δίσκο πρωινού

Κάνε τη ρουτίνα του πρωινού σου ξεχωριστή, τρώγοντας από έναν εκπληκτικό δίσκο το πρωινό σου στο κρεβάτι. Σου υπόσχομαι πως τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται ακόμα πιο ευχάριστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlene || All Style Life (@allstylelife)

Χρησιμοποίησε μαξιλάρια σε μέγεθος ξενοδοχείου

Ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να κάνεις το κρεβάτι σου να μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από το αγαπημένο σου ξενοδοχείο είναι να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρια σε μέγεθος ξενοδοχείου και, πολύ σημαντικό, σε υπερβολική ποσότητα.

Η τέλεια διάταξη είναι να επιλέξεις τρία μεγάλα τετράγωνα μαξιλάρια κατά μήκος της πλάτης, με άλλα δύο ή τρία μαξιλάρια σε σχήμα παραλληλόγραμμου μπροστά.

Puerto Rico Sunshine: Το νέο χρώμα της Pantone σε ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία – Όλα τα μυστικά για να το εντάξεις στην διακόσμησή σου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BedroomDesign (@bedroomdesign)

Φυτά, φυτά και άλλα φυτά

Τα φυτά είναι το τέλειο «αξεσουάρ» για διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου, ειδικά για τη δημιουργία μιας χαλαρωτικής και αναζωογονητικής ατμόσφαιρας.

Το να βρίσκεσαι γύρω από φυτά είναι αποδεδειγμένο ότι σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενη, πιο ήρεμη και λιγότερο αγχωμένη, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τα ξενοδοχεία έχουν πολλά από αυτά στα δωμάτιά τους. Επιπλέον, τα λουλούδια, όχι μόνο ομορφαίνουν ένα δωμάτιο, αλλά καθαρίζουν τον αέρα που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καλύτερο ύπνο.

Αυτά είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα βλέπεις σε κάθε σπίτι το 2022! – Δες το σαλόνι σου να ζωντανεύει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BedroomDesign (@bedroomdesign)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις το υπνοδωμάτιό σου να μεταμορφωθεί σε δωμάτιο 5άστερου ξενοδοχείου; Πρέπει να ακολουθήσεις μόνο 4 βήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα