Η πρώτη δήλωση της Σοφίας Παυλίδου για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Προσπάθεια θυματοποίησης του δράστη»

12:16 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, έκανε δηλώσεις η Σοφία Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και θυματοποίησής του.

Μέσω του δικηγόρου της, η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν έχει εκδικαστεί η δική της μήνυση, ενώ κατηγόρησε ότι η πλευρά του κ. Παπαγιάννη προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση προσδιορισμού δίκης για τη δική της καταγγελία.

Όπως είπε, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις

μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη”, δεδομένης της μη εξαρτήσεως των δύο δικογραφιών, αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022.

Παράλληλα, ο δικηγόρος δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν δούμε τον ηθοποιό να δικάζεται ως κατηγορούμενος ακόμα και την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά όσα είπε η Σοφία Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη μέσω του δικηγόρου της:

«Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη-  καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου των ποινικών υποθέσεων από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασίας την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού της, ευρισκόμενη στους αρμόδιους υπαλλήλους προσδιορισμού, με σχετική παραγγελία της Αξιοτίμου κας Εισαγγελέως για παραπομπή σε ακροατήριο. Αντιθέτως ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη”, δεδομένης της μη εξαρτήσεως των δύο δικογραφιών, αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022. Ενώ παράλληλα άλλη μήνυσή του κατά της κας Παυλίδου και των μαρτύρων της – ήτοι η υπ’ αυτόν ασκηθείσα μήνυση στο πλαίσιο της μεθόδου της τρομοκράτησης των μαρτύρων –ορθώς, έχει εκ του Νόμου ανασταλεί μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της μηνύσεως που έχει ασκήσει εναντίον του η κα Παυλίδου. Ούτως, με το να περιφέρεται η πλευρά του κ.Παπαγιάννη στα Μέσα Ενημέρωσης εμφανίζοντας την εν λόγω εξέλιξη ως ΔΗΘΕΝ ανατροπή στην υπόθεση ή να αφήνει να εννοηθεί ότι οι Εισαγγελικές Αρχές προέκριναν ΔΗΘΕΝ την μήνυση του κ.Παπαγιάννη έναντι της κας Παυλίδου, πέραν του γεγονότος ότι είναι αναληθές, είναι και επικίνδυνο. Ο κ. Παπαγιάννης θα δικαστεί ως κατηγορούμενος και μην εκπλαγείτε αν τούτο θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα. Οπότε ας θυμάται ότι κρείττον τοις ποσίν ολισθείν ή τη γλώσση…».

Σοφία Παυλίδου: «Με ρωτούν όλοι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo»- Το περιστατικό βίας που είχε δεχθεί, η Φάρμα και η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πρώτη δήλωση της Σοφίας Παυλίδου για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Προσπάθεια θυματοποίησης του δράστη» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα