Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/10/14)

09:30 18/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η έναρξη αυτής της ημέρας θα είναι ευχάριστη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μικρές εκδρομές, οι οποίες μπορεί επίσης να είναι σαν ένα προσκύνημα μαζί με το σύντροφό σας. Είναι πιθανό να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές σήμερα. Κατά το τέλος της ημέρας, μια ρήξη μπορεί να προκύψει, όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σύντομα οι καλές στιγμές θα αναβιώσουν και πάλι.

Ταύρος

Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τα θέματα των σχέσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα πράγματα στη σχέση σας, αλλά και να ευχαριστηθείτε την μεταξύ σας επικοινωνία. Η μακροχρόνια

αναζήτηση του έρωτα θα τελειώσει για εκείνους, οι οποίοι ήταν μόνοι τους. Είναι η ώρα για να εκφράσετε και να παρουσιάσετε τα συναισθήματά σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Η σχέση σας θα μπορούσε τώρα να μετατραπεί σε κάτι πιο σίγουρο, αφού το ευνοεί αυτή η περίοδος γενικά. Θα έχετε ευκαιρίες να πάτε για ένα ταξίδι αναψυχής. Αυτοί που έχετε μια μακρόχρονη σχέση θα πρέπει τώρα να επωφεληθείτε από αυτή στιγμή και να νιώσετε ασφάλεια. Ως εκ τούτου, θα περάσετε καλά με τους συντρόφους σας.

Καρκίνος

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο υπεύθυνοι με τη σχέση σας, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε χωρισμό. Σε μια ερωτική σχέση, η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι ο σημαντικός παράγοντας, ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και επίσης, στο σύντροφό σας. Οποιοδήποτε είδος καχυποψίας μπορεί να χαλάσει την ουσία μιας καλής σχέσης. Σύντομα πάντως η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Λέων

Οργή και υποψίες μπορεί να παρεμποδίσουν ορισμένα πράγματα, ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερα να επιλύσετε τα πράγματα με το σύντροφό σας. Θα πρέπει όμως να αφήσετε κάποια θέματα για την ώρα, καθώς ο χρόνος θα δώσει την τέλεια λύση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για την κατάλληλη ώρα και το κατάλληλο πρόσωπο.

Παρθένος

Η σχέση σας θα έχει πάθος και σταθερότητα . Πιθανότατα να έχετε την ευκαιρία να πάτε ένα ταξίδι. Ωστόσο, επαγγελματικοί λόγοι μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια ανησυχία και ανυπομονησία, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ευχάριστη, καθώς δεν θα υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία για να είστε σε κακή διάθεση.

Ζυγός

Θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στον σύντροφό σας και να μην πιέζετε τις καταστάσεις, θα βοηθούσε κάποια ανταλλαγή δώρων ή κάποια έξοδος, ακόμη και ένα ταξίδι αναψυχής, αλλιώς η απόσταση από το σύντροφό σας μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο παρόντες στη ζωή του συντρόφου σας.

Σκορπιός

Είναι πιθανό να σας ανησυχήσει ένα πρόβλημα υγείας του συντρόφου σας. Είναι απαραίτητο να περνάτε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Κατά το τέλος της ημέρας, μπορεί να σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα. Πρέπει να δώσετε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ε ό,τι αφορά τα θέματα υγείας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας αυτή την στιγμή θα έχουν πάθος και σταθερότητα . Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικές στιγμές με το σύντροφό σας. Ένα ταξίδι είναι, επίσης, είναι πολύ πιθανό. Κάποιοι από τον περίγυρό σας μπορεί να θέλουν να σας επηρεάσουν αρνητικά, ακολουθήστε την καρδιά σας και να εμπιστεύεστε το σύντροφό σας, εντελώς.

Αιγόκερως

Θα έχετε μια παιχνιδιάρικη και ανήσυχη διάθεση αυτή την περίοδο και ειδικά σήμερα. Αλλά οι άλλοι ίσως να μην σας συμμερίζονται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε υπομονή . Θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας όσοι είστε σε σχέση, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να έχετε κάποια καλή στιγμή με άτομο του κύκλου σας. Εάν έχετε σκεφτεί να κάνετε πρόταση σε κάποιο άτομο, αυτή η μέρα δεν θεωρείται η καταλληλότερη.

Υδροχόος

Μπορεί να πιστέψετε πως είστε θύμα προδοσίας και να φέρετε σε αναταραχή τη σχέση σας ή κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνη σας. Δεν είναι καθόλου καλή στιγμή για να αναζητήσετε νέα ερωτική σχέση. Πολλά και σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε έρχονται στην επιφάνεια. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για εσάς και τους ανθρώπους σας χωρίς εγωισμούς.

Ιχθείς

Αν δεν είστε δεσμευμένοι θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα ερωτική, προσέξτε τον υπερβολικά ευερέθιστο χαρακτήρα σας γιατί μπορεί να δημιουργήσετε ταραχές στην ερωτική σας ζωή . Αυτή την περίοδο γενικά, μην προσπαθήσετε να παγιώσετε μια νέα σχέση, θα μπορούσε να σας φέρει απογοήτευση . Μια διαμάχη είναι επίσης πιθανό να συμβεί. Δώστε σημασία στους στόχους σας επαγγελματικά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα