Θα σου άρεσε ένα πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα;

14:09 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Θες να διακοσμήσεις το χώρο σου. Να τον κάνεις πιο ρομαντικό αλλά τα κοινά κεριά δεν τα συμπαθείς. Επειδή δεν τα πας καλά, όμως, ούτε με τα κλασικά πορτατίφ θα σε βοηθήσουμε να βρες την λύση κάπου στην μέση. Έτσι, σου προτείνουμε να φτιάξεις ένα ιδιαίτερο πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα και είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα;Κολονάτο ποτήριΡεσώΠινέλοΧρώμα που αντέχει στην θερμότηταΧοντρό χαρτόνι
με σχέδιαΚόλλα για χάρτινες κατασκευέςΨαλίδιΜολύβιΜεζούραΠώς θα φτιάξεις το πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα;Για να φτιάξεις το πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα θα πρέπει αρχικά να σκεφτείς τι χρώμα θες να έχει η βάση του για να την βάψεις.Βάψε, λοιπόν, το κολονάτο ποτήρι σου στο χρώμα που επέλεξες και άσε το να στεγνώσει καλά.Μέτρα το ύψος του ποτηριού σου και κόψε το αναλόγως το χαρτόνι με σκοπό να φτιάξεις ένα χάρτινο καπέλο για το πορτατίφ σου.Κόλλα το χαρτόνι σου με την κόλλα για να μπορέσει να πάρει την μορφή καπέλου.Βάλε μέσα στο ποτήρι ένα ρεσώ. Άναψέ το, βάλε από πάνω το καπέλο και το πορτατίφ σου είναι έτοιμο να διακοσμήσει τον χώρο που εσύ επιθυμείς.Tip!

Αν σου άρεσε η κατασκευή μας, μπορείς να μην φτιάξεις μόνο ένα αλλά περισσότερα πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα και να διακοσμήσεις μ αυτά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου!

photos:Architecture&Design

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Θα σου άρεσε ένα πορτατίφ που δεν χρειάζεται ρεύμα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα