Θα εκπλαγείς όταν μάθεις τι τρώνε οι υγιείς άνθρωποι για πρωινό!

19:32 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Για να τρως με υγιεινό τρόπο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθήσεις μια δίαιτα και να αγοράσεις κάποια ειδικά βιολογικά προϊόντα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι τρώνε οι υγιείς άνθρωποι για πρωινό και πίστεψε μας θα εκπλαγείς!

Τι τρώνε οι υγιείς άνθρωποιΤηγανητά αυγά με αβοκάντο

Αυτό το νόστιμο πρωινό, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικά λίπη, θα σε ικανοποιήσει πραγματικά.

Φρούτα και τοστ με βούτυρο αμυγδάλου και σαλάμι

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ περίεργος. Αλλά είναι νόστιμο, ικανοποιητικό

και εντελώς θρεπτικό.

Αυγά, τοστ αβοκάντο και μαρμελάδα

Τοστ, πολτοποιημένο αβοκάντο και αυγό τηγανισμένο σε χαμηλή φωτιά. Τα Blueberries είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και το κόκκινο πιπέρι διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα.

Μύρτιλα και χυμός με τζίντζερ

Αυτό το πρωινό ισορροπεί τέλεια τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Τα μύρτιλα και το τζίντζερ φέρνουν έναν πλούτο βιταμινών για την όραση και το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Φρούτα, λαχανικά και θρεπτικά τοστ

Τοστ με βούτυρο αμυγδάλου, πουρέ αβοκάντο, ηλίανθο και σουσάμι. Θα ήταν ωραίο να προσθέσεις ένα πράσινο smoothie σε αυτό το πρωινό. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι συστατικά που πρέπει να έχεις.

Ομελέτα με ρόκα

Αυτό το πρωινό είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών.

Υγιεινές τηγανίτες

Αυτή η συνταγή είναι απλή: μια κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεΐνης, ασπράδια αυγών, 1/2 φλιτζάνι πολτοποιημένη μπανάνα και αλεσμένο λιναρόσπορο. Ταιριάζει πολύ με το πράσινο τσάι. Νόστιμο, θρεπτικό και πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Ομελέτα με αβοκάντο και σολομό

Για να έχεις ένα πλούσιο πρωινό και πλούσιο σε πρωτεΐνες, μπορείς να προσθέσεις κομμάτια αβοκάντο και σολομού σε μια κοινή ομελέτα.

Σπιτική σούπα

Για τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας. Ζωμός με κοτόπουλο με καρότα, σέλινο και νούγιες. Μια μεγάλη ισορροπία πρωτεϊνών και υδατανθράκων και μια καλή αρχή για μια κουραστική μέρα.

Ομελέτα λαχανικών

Αυτό το τμήμα της ομελέτας μπορεί να χωριστεί σε πέντε γεύματα! Και υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να προσθέσεις εκεί γιατί σίγουρα έχεις λαχανικά στο ψυγείο.

The post Θα εκπλαγείς όταν μάθεις τι τρώνε οι υγιείς άνθρωποι για πρωινό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα