Νάντια Ζαγκλή: Η Ελληνίδα κούκλα που έχει παίξει σε 2 διαφορετικά Survivor

18:13 19/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Νάντια Ζαγκλή, εκτός από πανέμορφη γυναίκα 32 ετών, είναι και η μοναδική που έχει διαγωνιστεί σε δυο διαφορετικά Survivor.

Την πρώτη φορά, το 2006, στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στον Παναμά και παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εκεί άλλαξε η ζωή της, διότι γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τούρκου Σελίμ. Έζησε μαζί του για αρκετά χρόνια και, μάλιστα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τελικά, τα σχέδιά τους για κοινή ζωή ακύρωσαν η απόσταση και ο χρόνος.

Στο

πρώτο Survivor, όμως, την ξεχώρισε και ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού και κράτησε την εικόνα και το όνομά της. Έτσι, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, της πρότεινε να λάβει μέρος στο Αll Star τουρκικό παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στον Σκάι, πίστευε ότι θα μείνει μια εβδομάδα το πολύ. Μιας που οι άλλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, ήταν πολύ γυμνασμένοι και αθλητικοί.

Ήταν η μοναδική Ελληνίδα, οι άλλοι 23 ήταν από την Τουρκία. Μόνο ένας εξ αυτών μιλούσε αγγλικά και μπορούσε να συνεννοηθεί.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχαν καθημερινές εντάσεις μεταξύ των ανδρών και αρκετές φορές έπεσε ξύλο. «Εγώ ήμουν πάντα έξω από τους καυγάδες, διότι δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν», ανέφερε.

Keywords
Αναζητήσεις
ναντια ζαγκλη, ναντια ζαγκλη ηλικια
Τυχαία Θέματα