Τέλος εποχής για τον Γιαννακόπουλο | Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

15:41 9/6/2020 - Πηγή: iPop

Μετά από 450 εκατομμύρια ευρώ, 33 χρόνια και 41 τίτλους, τέλος εποχής για τον Γιαννακόπουλο | Πωλείταικαι τον Παναθηναϊκό. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος, φεύγει με το κεφάλι ψηλά ενώ πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε μια ιστορική συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι προς πώληση, ορίζοντας την τιμή στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός

είναι προς πώληση και η τιμή είναι 25 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικοί εκτιμητές ανεβάζουν την αξία της ΚΑΕ στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά δεν θα πάρω πίσω τα λόγια μου, είπα 25 εκατομμύρια πέρυσι και δεν το αλλάζω

Σημειώνεται πως μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα πορευτεί με ανθρώπους εμπιστοσύνης, όπως συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακόπουλος, αναφερόμενος στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, και ο ίδιος δεν θα έχει την παραμικρή εμπλοκή.

Η ΚΑΕ θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα έσοδά της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Τι θα γίνει όμως εάν δεν βρεθεί αγοραστής για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός;

Σ’ αυτή την περίπτωση, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι θα συνεχίσει να έχει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά ο ίδιος μόνο θα χρηματοδοτεί και δεν θα παίρνει αποφάσεις.

Όταν ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει γιατί, ενώ δήλωσε ότι η οικογένειά του έχει επενδύσει 450 εκατομμύρια στην ομάδα, ορίζει την τιμή στα 25 εκατομμύρια, είπε:

Αν συγκριθεί με τα χρήματα που έχουμε επενδύσει, η διαφορά είναι μεγάλη. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι λίγα τα 25 εκατομμύρια. Μπήκε αυτή η τιμή γιατί θέλω πραγματικά να έρθει κάποιος που αγαπά τον σύλλογο και θα τον κρατήσει ψηλά

Μιλώντας για τη φετινή σεζόν στον Ερασιτέχνη, είπε πως παρέλαβε ένα σύλλογο με χρέη 3,6 εκατ. Ευρώ, τα οποία πλέον είναι 550.000 ευρώ, ενώ συμπλήρωσε πως για πρώτη φορά μετά από χρόνια, «αποτρέψαμε να δοθεί ακόμη ένα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό στα χαρτιά. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, όρθιος. Αυτό το κατάλαβαν τόσο οι φίλοι όσο κι οι εχθροί».

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά… Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος σε κάθε ευκαιρία, με κάνει να λέω ότι άξιζε τον κόπο ο πακτωλός εκατομμυρίων, ο ατέλειωτος χρόνος, η ουσιαστική ενέργεια, η κατάθεση ψυχής και όσα άλλα έπρεπε να δαπανήσω εδώ και τόσα χρόνια για τον Παναθηναϊκό…

Τονίζεται ότι με τη συγκεκριμένη απόφαση, ο κ. Γιαννακόπουλος ουσιαστική “τήρησε” την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι. Ότι δηλαδή εάν η προσπάθεια του PAO Alive δεν αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα έβαζε πωλητήριο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τέλος εποχής για τον Γιαννακόπουλο | Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα