Masterchef: Η ομάδα που κέρδισε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

10:30 9/6/2020 - Πηγή: iPop

Η ομαδική δοκιμασία του τοίχου είχε ένταση, φωνές, και δημιουργικά πιάτα. Ποιος αναδείχθηκε όμως ο νικητής και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα της μπλε και της κόκκινης ομάδας και στη συνέχεια κάλεσαν τους παίκτες στο καθιερωμένο συμβούλιο.

Η νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε, με αρχηγό τον Γιώργο, που κατάφερε να συγκεντρώσει 154 βαθμούς έναντι 111 βαθμών που συγκέντρωσε η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τη Μάρλεν.

Η ομάδα αποτελείται

απ’ τους Γιώργο Λασκαρίδη, Σταύρο Βαρθαλίτη, Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη, οι οποίοι σημαίνει ότι μπαίνουν αυτόματα στην τελική εξάδα!

Η απογοήτευση και το άγχος κορυφώθηκαν για την κόκκινη ομάδα, τα μέλη της οποίας έπρεπε να ανταγωνιστούν σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία με κοπές σε αρνί, που θα αναδείκνυε τους υποψήφιους για αποχώρηση, με τον έναν παίκτη να κερδίζει την ασυλία.

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό 

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Τζον, ο Σταυρής, η Μάρλεν και ο Διονύσης βρέθηκαν στη δοκιμασία για την ασυλία, αφού μόνο ένας θα κατάφερνε να πάρει το “εισιτήριο” για την εξάδα.

Μετά τη διπλή δοκιμασία ασυλίας, ο Τζον ήταν εκείνος, ο οποίος συνέχισε το σερί του και εξασφάλισε τη θέση του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αυτοί σημαίνει ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σταυρής, ο Διονύσης και η Μάρλεν, οι οποίοι θα μαγειρέψουν σε μια δοκιμασία αποχώρησης και οι δύο απ’ αυτούς θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers, η Μάρλεν και ο Διονύσης είναι οι δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Θα υπάρξει MasterChef 5; Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά!

Το άρθρο Masterchef: Η ομάδα που κέρδισε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα