Τα πιο τολμηρά κορίτσια του κόσμου μέσα από 8 viral φωτογραφίες

16:37 5/5/2017 - Πηγή: iPop

Μέχρι στιγμής σίγουρα θα έχεις δει την εικόνα που απεικονίζει μία προσκοπίνα η οποία ήρθε αντιμέτωπη μ’ έναν ακροδεξιό διαδηλωτή στην Τσεχική Δημοκρατία. Η εικόνα αυτή δείχνει ένα κορίτσι «πολεμιστή» η οποία παρά το μίσος που επικρατεί φαίνεται τόσο γαλήνια. Με αφορμή την viral αυτή εικόνα δείτε παρακάτω τα πιο τολμηρά κορίτσια του κόσμου μέσα από 8 viral φωτογραφίες.

Η Παγκόσμια Οργάνωση του Κινήματος Προσκόπων μοιράστηκε τη φωτογραφία με αυτήν την εμπνευσμένη δημοσίευση:

Lucie, a Scout from Junák – český skaut, in discussion

with a supporter of extreme right movements, in Brno…

Posted by World Organization of the Scout Movement – WOSM on Dienstag, 2. Mai 2017

Η Lucie, σε συζήτηση με έναν υποστηρικτή ακραίων δεξιών κινήσεων, στο Βrno (# Τσεχική Δημοκρατία). Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, βγήκαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια μιας ακροδεξιής πορείας χθες, για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στις αξίες της διαφορετικότητας, της ειρήνης και της κατανόησης. Δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο!

Η ήρεμη και γαλήνια συμπεριφορά της Lucie μπροστά σ’ ένα τέτοιο φανερό μίσος έχει προκαλέσει τον θαυμασμό του κόσμου ο οποίος έχει γίνει viral.

Mε αφορμή την Lucie, παρακάτω οι πιο προκλητικές μαχήτριες!

Πιθανότατα έχεις δει αυτή την εικόνα της Saffiyah Khan, η οποία χαμογέλασε σε μέλος της Αγγλικής Αμυντικής Λέσχης (EDL), ο οποίος της φώναζε στο πρόσωπό της σεμία πορεία στο Μπέρμιγχαμ.

Η Khan δήλωσε στο VICE News: «Έχω σχεδιάσει μεγάλα πράγματα, εστιάζοντας στη μεγαλύτερη εικόνα. Το να είμαι viral είναι άχρηστο αν δεν προκύψει τίποτα χρήσιμο από αυτό».

Ο φωτογράφος Jonathan Bachman έπιασε τη στιγμή που η Ieshia L. Evans βρισκόταν μόνη μπροστά από τους αστυνομικούς.

Η Evans βρέθηκε σε μια διαμαρτυρία για την αστυνομική βία στο Baton Rouge, La.

Η Ruby Bridges σε μία φωτογραφία από το 1960 απεικονίζεται με την συνοδεία της στο Δημοτικό Σχολείο William Frantz στη Νέα Ορλεάνη.

Η Bridges, ήταν το πρώτο μαύρο παιδί που πήγαινε σε σχολείο με λευκά παιδιά, μετά την απόφαση του Brown το 2000 εναντίον του Συμβουλίου Παιδείας μέσω της οποίας δόθηκε τέλος στους νόμους διαχωρισμού του Jim Crow στα σχολεία.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Πολωνία το 2016, όταν η χώρα πρότεινε πλήρη απαγόρευση των αμβλώσεων.

Οι διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους και αμέσως η συγκεκριμένη απίστευτη φωτογραφία έγινε viral.

Η εικόνα συμβολίζει την εξάντληση και τον αγώνα για σημαντική πρόοδο στον αγώνα για την ισότητα των γυναικών και πόσο ακόμα δρόμο έχουμε μπροστά μας.

Η φωτογραφία του Steve McCurry του 1985 «Το κορίτσι του Αφγανιστάν» απεικονίζει την Sharbat Gula, εστιάζοντας με ενθουσιασμό στα εκπληκτικά της μάτια.

Δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του National Geographic και έγινε μια από τις εικόνες οι οποίες συνδέονται περισσότερο με την καταστροφή στο Αφγανιστάν.

Η Emmeline Pankhurst ήταν η ηγέτιδα του βρετανικού κινήματος των υποταγμάτων, το οποίο αγωνίστηκε για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει τη στιγμή που συνελήφθη από άντρες σε μια διαδήλωση έξω από το Buckingham Palace στο Λονδίνο.

Η «Rosie the Riveter» είναι το φανταστικό εικονίδιο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου για την πολεμική εκστρατεία.

Σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναλάβουν τις δουλειές των ανδρών ενώ αγωνίζονταν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα τις «αρσενικές» δουλειές όπως την ζωτικής σημασίας δουλειά στα εργοαστάσια.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Hans Runesson κατά τη διάρκεια μιας πορείας του βορειοδυτικού Reich , το 1985.

Η γυναίκα είναι η Danuta Danielsson, η μητέρα της οποίας είχε επιβιώσει από ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Η γυναίκα είναι «αντράκι» καθώς χτύπησε έναν νεοναζί με την τσάντα της.

The post Τα πιο τολμηρά κορίτσια του κόσμου μέσα από 8 viral φωτογραφίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα