Αν οι νεκροί της Marfin ήταν θύματα της... επάρατης δεξιάς

16:30 5/5/2017 - Πηγή: Antinews

Αγγελική, Επαμεινώνδας, Παρασκευή κι ένα αγέννητο παιδί. Επτά χρόνια μετά το έγκλημα της Marfin καλό είναι να θυμόμαστε ότι σαν σήμερα κάποια καθάρματα σκότωσαν τέσσερις ψυχές. Πάλι καλά που το θυμήθηκε ο Κυριάκος και η ΟΝΝΕΔ. Η Π. Ζούλια, η Α. Παπαθανασοπούλου και ο Ε. Τσακάλης χάθηκαν πριν από 7 χρόνια στη Marfin. Χρέος μας να βρεθούν & να λογοδοτήσουν

οι ένοχοι».

Αυτό τονίζει, με αφορμή την τραγική επέτειο, σε σημερινή ανάρτηση στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην οδό Σταδίου μετέβησαν μέλη της ΟΝΝΕΔ. «Σε μία κοινωνία που έχει συνηθίσει να τιμά τους νεκρούς, ανάλογα με το ιδεολογικό πρόσημο των θυτών, η ΟΝΝΕΔ επιλέγει να τιμήσει τη μνήμη 4 ανθρώπων, την ημέρα μίας "ξεχασμένης" επετείου. Της Παρασκευής, του Επαμεινώνδα, της Αγγελικής και του αγέννητου παιδιού της. Εισπνοή καπνού και τοξικών αερίων, το πόρισμα του ιατροδικαστή, αλλά 7 χρόνια μετά ελάχιστοι θυμούνται τη μνήμη των ανθρώπων», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η οργάνωση νέων της ΝΔ.

Στην σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για όλα. Με το γνωστό μπλαζέ και ολίγον αδιάφορο υφάκι του επιτέθηκε σε όλους όσοι αντιδρούν στα προσωπικά του εγκλήματα. Μίλησε για τη συμφωνία, για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα για το χρέος. Ούτε μια λέξη, ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν χαράμισε για τους τέσσερις αυτούς νεκρούς. Δεν του το θύμισε κανείς; Αδιαφόρησε η κυβέρνηση για ένα τέτοιο γεγονός; Είναι πολύ μακρινό για να ασχολείται ολόκληρος πρωθυπουργός; Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που δολοφονήθηκαν από τους κουκουλοφόρους δεν έχουν ησυχάσει όσο οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Δολοφόνοι οι οποίοι πέραν της προσωπικής τους ευχαρίστησης όταν ρίχνουν μολότοφ και καίνε ανθρώπους, χρησιμοποιήθηκαν ως «όπλα» και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί λοιπόν που σήμερα κυβερνούν μην ξεχνάμε ότι είναι δημιουργήματα της εκμετάλλευσης της οργής του κόσμου για τα μνημόνια.

Και τώρα; Τώρα που υπογράφονται χειρότερα μνημόνια που είναι ο κόσμος να διαδηλώσει; Που είναι οι κουκουλοφόροι να κάψουν την Αθήνα; Η απάντηση είναι ελεύθερη για όποιον έχει λίγο μυαλό ακόμη και δεν του το έχει πάρει η αριστερή λαίλαπα.

Όμως, για ένα είμαστε σίγουροι. Αν οι νεκροί της Marfin ήταν θύματα της... επάρατης δεξιάς ή της ακροδεξιάς σήμερα η ομιλία του κ. Τσίπρα θα αφιερωνόταν εξ ολοκλήρου σ' αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα