Τα 4 top βότανα για άμεσο αδυνάτισμα

08:00 21/7/2014 - Πηγή: iPop

Προλαβαίνεις (αν τρέξεις γρήγορα) να χάσεις τα λίγα κιλά που θες μέχρι την ημέρα που φεύγεις για διακοπές! Ξέρουμε, θες να δείξεις το γραμμωμένο και φανερά αδυνατισμένο σώμα σου σε όλους οπότε, θα πας να λιώσεις σε μια ξαπλώστρα στην κεντρική και πολυσύχναστη παραλία του νησιού που θα επισκεφτείς! Σε κάναμε ήδη στο μυαλό μας εικόνα! Επειδή, λοιπόν, ξέρουμε πόσο πολύ το θες και φυσικά πόσο το περιμένεις, φτιάξαμε για

εσένα μία λίστα με τα top 4 βότανα για άμεσο αδυνάτισμα! Βάλε τα, λοιπόν, στη ζωή σου και θα μας θυμηθείς (και φυσικά μη ξεχάσεις να μας πεις τα αποτελέσματα).

Ποια είναι τα βότανα για άμεσο αδυνάτισμα;Πεντάνευρο ή Ψύλλιο : Είναι ένα φυσικό καθαρτικό το οποίο προτείνεται για όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Είναι αθώο και δε μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σου. Επίσης, θα σε κάνει να μειώσεις την ποσότητα του φαγητού και θα αυξήσει το αίσθημα της πληρότητας. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην το βάλεις για πολύ καιρό στο διατροφικό σου πρόγραμμα. Επέλεξε να το καταναλώσεις για λίγο χρονικό διάστημα (όσο θες για να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς).Πικραλίδα : Είναι ένα τσάι που γίνεται από τα φύλλα και όχι από τις ρίζες του συγκεκριμένου φυτού. Είναι ένα από τα πιο ασφαλή βότανα που θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να κάνεις το μεταβολισμό σου να βαρέσει κόκκινα! Επειδή, όμως, έχει διουρητικές ιδιότητες, η μακροχρόνια λήψη του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ισορροπίας των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό.Τσουκνίδα: Το συγκεκριμένο φυτό είναι τονωτικό αλλά επίσης και ειδικό για αποτοξίνωση! Βοηθά στη ρύθμιση της βουλιμίας και της υπερβολικής όρεξης!Λουΐζα: Είναι ένα από τα πιο γνωστό διουρητικό. Συμβάλει στην αποβολή των περιττών υγρών και έχει επίσης τη δυνατότητα να διασπά το λίπος. Το άρωμα του θυμίζει λεμόνι και δεν χρειάζεται να το αποξέρανεις για να το πιεις. Μπορείς να το έχεις σε μία μικρή γλάστρα στο μπαλκόνι σου, να κόβεις και να το βράζεις κατευθείαν.Συμβουλή!

Δεν είναι αναγκαίο να πεις τα ροφήματα σου ζεστά, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές! Μπορείς να ρίξεις παγάκια στα ροφήματα σου και να τα μετατρέψεις σε κρύα ροφήματα!

The post Τα 4 top βότανα για άμεσο αδυνάτισμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα