Τα 3 βασικά λάθη που κάνεις με το make-up σου!

09:16 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Η τοποθέτηση του make-up στο πρόσωπό σου μπορεί να αποδειχθεί από εξαιρετικά απλή έως και πολύ δύσκολη διαδικασία! Το εάν η διαδρομή θα είναι εύκολη ή δύσκολη εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και το πόσο σωστά εφαρμόζεις το προϊόν στο δέρμα σου!

Επειδή, όμως, εμείς εδώ στο iPop.gr θέλουμε να κάνουμε την ζωή σου ευκολότερη, αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε τα 3 βασικά λάθη που κάνεις με το make-up σου για να μην τα επαναλάβεις ξανά!

Βάζεις και βάζεις και βάζεις

Ό,τι πρόσωπο και να έχεις το να χρησιμοποιείς το ένα καλυπτικό προϊόν πάνω

απ’ το άλλο σε στρώσεις μόνο θετικό αποτέλεσμα δεν θα έχει! Ακόμα κι αν έχεις σημάδια ή ακμή, το πολύ make-up σε συνδυασμό με άλλα καλυπτικά προϊόντα θα κάνει το αποτέλεσμα χειρότερο. Κάλυψε τις ατέλειές σου μ’ ένα κονσίλερ και προχώρησε στην εφαρμογή του make-up χωρίς να φορτώνεις το πρόσωπό σου με περιττές στρώσεις.

Η απόχρωση είναι καλή, είναι, όμως, κατάλληλο το προϊόν για το δέρμα σου;

Κάνεις ένα μέγα λάθος! Αγοράζεις make-up μόνο με βάση την απόχρωση! Δεν είναι μόνο η απόχρωση το θέμα, αλλά και το εάν το προϊόν είναι κατάλληλο για το δέρμα σου. Φρόντισε να αγοράζεις προϊόντα που είναι ιδανικά ανάλογα με τον τύπο δέρματος που έχεις και δεν θα σου προκαλέσουν αλλεργία και νέα σημάδια στο πρόσωπο.

Βάζεις σ’ όλο το πρόσωπο τόνους πούδρας

Οκ καλή, χρυσή η πούδρα, αλλά κι εδώ θέλει προσοχή! Μην το παρακάνεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό! Μην βάζεις πούδρα ποτέ γύρω απ’ τα μάτια, απλά άπλωσε μια μικρή ποσότητα σ’ όλο το υπόλοιπο πρόσωπο, με έμφαση μέτωπο, το πηγούνι και την μύτη σου.

The post Τα 3 βασικά λάθη που κάνεις με το make-up σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα