Τα 10 πλουσιότερα κατοικίδια όλων των εποχών

16:45 24/6/2017 - Πηγή: iPop

Εκτός από αξιολάτρευτα και πολύ διάσημα, χάρη σε προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, τα παρακάτω κατοικίδια είναι και από τα πλουσιότερα στον κόσμο.

Gunther IV

Όταν η Countess Karlotta Libenstein της Γερμανίας πέθανε το 1991, άφησε ολόκληρη την περιουσία της για 80 εκατομμύρια δολάρια στο κατοικίδιο της, Gunther IV. Οι διαχειριστές της περιουσίας έχουν μετατρέψει την κληρονομιά με τις επενδύσεις, σε περίπου 375 εκατομμύρια δολάρια, που τώρα ανήκουν στην επόμενη γενιά, Gunther IV. Ο χαϊδεμένος σκύλος,

κατέχει βίλες στην Ιταλία και τις Μπαχάμες και το 2000 αγόρασε το αρχοντικό της Madonna Miami Beach για $ 7.5 εκατομμύρια.

Grumpy Cat

Το αγαπημένο γατάκι του Internet – περίπου το 2014 – έπρεπε να είναι το Grumpy Cat, το κατοικίδιο ζώο του οποίου η φαινομενικά υποβαθμισμένη συνοδεία βοήθησε, στην δημιουργία προσωπικού του brand καφέ, μια ταινία Χριστουγέννων και σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Η αξία του Grumpy Cat εκτιμάται σε 1 εκατομμύριο δολάρια και ακόμη 100 εκατομμύρια δολάρια.

Toby Rimes

Αν και 2.300 άτομα δήλωσαν ότι είναι κληρονόμοι της Wendel και των ακίνητων περιουσιών της, αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν πέθανε το 1931, κανένας δεν απόκτησε την κληρονομιά. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο Toby ήταν ο κληρονόμος, παρά το γεγονός ότι έζησε μόλις λίγους παραπάνω μήνες.

Blackie

Σύμφωνα με Guinness World Records, η πλουσιότερη γάτα του κόσμου ήταν ο Blackie, ο οποίος κληρονόμησε ένα ακίνητο αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων όταν ο ιδιοκτήτης του, ένας Βρετανός έμπορος αντικών, που ονομαζόταν Ben Rea, πέθανε το 1988.

Tommaso

Μια άλλη εξαιρετικά πλούσια γάτα, ο Tommaso ήταν ένα αδέσποτο που βρέθηκε στη Ρώμη και το ανέλαβε μια ηλικιωμένη ιταλική γυναίκα με την ονομασία Maria Assunta. Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε μια περιουσία 13 εκατομμυρίων δολαρίων στη γάτα όταν πέθανε το 2011.

Trouble

Η κτηματομεσίτης Leona Helmsley άφησε 12 εκατομμύρια δολάρια στο χνουδωτό άσπρο μαλτέζικο σκυλάκι της με το κατάλληλο όνομα Trouble.

Conchita

Το chihuahua γνωστό ως Conchita περιγράφηκε ως το «πιο περιποιημένο σκυλί στον κόσμο» ακόμα και πριν ο ιδιοκτήτης του, ο Miami socialite Gail Posner, πέθανε το 2010 και του άφησε περιουσία που περιλάμβανε ένα κεφάλαιο 3 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα μέγαρο $ 8,3 εκατομμυρίων στο Μαϊάμι.

Gigoo

Το μόνο κοτόπουλο στη λίστα των 10 πλουσιότερων κατοικίδιων ζώων, ο Gigoo ανήκε στον βρετανικό εκδοτικό οίκο Miles Blackwell. Όταν ο Blackwell πέθανε το 2001, άφησε μεγάλη περιουσία σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και σύμφωνα με πληροφορίες άφησε περίπου 10 εκατομμύρια λίρες στερλίνες (15 εκατομμύρια δολάρια σε νόμισμα ΗΠΑ σήμερα) στην προφανώς αγαπημένη του κότα Gigoo.

Chunmun

Ο πλουσιότερος πίθηκος στον κόσμο είναι ο Chunmun, ο οποίος αγοράστηκε το 2005 για το αντίστοιχο ποσό των $ 8 από ένα ινδικό ζευγάρι.

Choupette

Σύμφωνα με τον Karl Lagerfeld, ιδιοκτήτη της γάτας, η Choupette «μισεί τα άλλα ζώα, μισεί τα παιδιά, μένει πάντα μαζί μου και έχει δύο προσωπικές υπηρέτριες». Κέρδισε 3,3 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, χάρη αποκλειστικά σε δύο διαφημίσεις, μία για αυτοκίνητα στη Γερμανία και η άλλη για ένα ιαπωνικό προϊόν ομορφιάς.

The post Τα 10 πλουσιότερα κατοικίδια όλων των εποχών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα