Η realnews αυτής της κυριακής

14:31 24/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Με τίτλο: “Ο Ερντογάν τους έκανε Τούρκους!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι Μέρκελ και Μακρόν είναι έξαλλοι με τον σουλτάνο της Άγκυρας.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αποκαλύπτει “πώς αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες όταν ο Αλέξης Τσίπρας τούς ενημέρωσε για το τι ζήτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό”. “Είναι σαν τον Πούτιν.

Ο,τι κι αν του δίνεις, ζητάει περισσότερα”, είπαν στη διάρκεια του δείπνου της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. η καγκελάριος της Γερμανίας και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, αναφερόμενοι στον Τ. Ερντογάν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τζέφρι Πάιατ, Aμερικανός πρέσβης στην Αθήνα – αποκλειστική συνέντευξη: “Δεν έχει μειωθεί η δέσμευση των ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ελλάδα” – “Οι αμερικανικές επιχειρήσεις αναζητούν ξεκάθαρα σημάδια σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις”.

– Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού για την περιπέτεια με την υγεία του.

– Νίκος Βούτσης: “Μετά τις αρχές του φθινοπώρου του 2018 οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών”.

– Λευτέρης Αυγενάκης: “Η κυβέρνηση όπου και να βάζει τον πήχυ περνά από κάτω”.

– Ο Γιάννης Σμπώκος μιλά στην “R” μέσα από τη φυλακή: “Δεν έχω καταφέρει να συγχωρήσω τον Άκη”. Τι λέει για τις μίζες και τους κρυφούς λογαριασμούς.

– Ποιος αγόρασε τη μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη.

– Αμερικανική μανία με το ελληνικό σουβλάκι. Η νέα διατροφική συνήθεια των κατοίκων της Ν. Υόρκης. Πληρώνουν 8,95 δολάρια για μια πίτα με γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα