ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες! Άνδρας αυτοπυρπολείται σε live video στο Facebook

12:04 15/5/2017 - Πηγή: iPop

ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες! Άνδρας αυτοπυρπολείται σε live video στο Facebook. Ο 33χρονος μουσικός Jared McLemore, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό video, στο οποίο ένας 33χρονος μουσικό από το Τενεσί, «λούζεται» με κηροζίνη

και στη συνέχεια αυτοπυρπολείται μεταδίδοντας live στο Facebook την διαδικασία.

Ο 33χρονος Jared McLemore φαίενται στο video να κάθεται οκλαδόν σε υπαίθριο χώρο και να ρίχνει στο ημίγυμνο από τη μέση και πάνω σώμα του, κηροζίνη. Αν και φαίενται κάποιος να προσπαθεί να τον σώσει δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

Με τις φλόγες να τον έχουν τυλίξει, ο νεαρός άνδρας φαίνεται στο video να τρέχει, ουρλιάζοντας από τους πόνους. Λίγο αργότερα, ο McLemore, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο 33χρονος λίγο πριν αυτοπυρποληθεί είχε συναντήσει την πρώην σύντροφό του Alyssa Moore και της είπε αντίο. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρεται να πήρε το χέρι της και να το έβαλε στο στήθος του προκειμένου να της δείξει ότι είχε ρίξει επάνω του κηροζίνη. Στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, στάθηκε απέναντι από την είσοδό του και όταν είδε την Moore να βγαίνει έξω έριξε περισσότερη κηροζίνη.

The post ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες! Άνδρας αυτοπυρπολείται σε live video στο Facebook appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα