Συνελήφθη Φιλιππάκης για ανάρτηση του στο Facebook κατά Στουρνάρα| Η ΕΛ.ΑΣ δεν επιβεβαιώνει την σύλληψη

09:46 28/5/2017 - Πηγή: iPop

O δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης συνελήφθη ύστερα από ανάρτηση του στο Facebook κατά του Στουρνάρα, όπως το γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ δεν επιβεβαιώνει την σύλληψη του Φιλιππάκη.

Ο

ίδιος το μεσημέρι του Σαββάτου, δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία ανέφερε ότι:

Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα

Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα ύστερα από την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που άσκησε δίωξη κατά του Γιώργου Φιλιππάκη.

Ο Δημοσιογράφος έχεις αναρτήσει στο προφίλ του ότι οι αρχές τον έχουν συλλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλιππάκη δεν ήταν ο μόνος που δημοσίευσε ανάρτηση κατά του Στουρνάρα.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας έδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία των χρηστών των social media που εναντιώθηκαν στον Στουρνάρα με απαράδεκτες αναρτήσεις, ύστερα την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο Ν. Τόσκας παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έτσι ώστε να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.

Δεν επιβεβαιώνει την σύλληψη η ΕΛ.ΑΣ

Ωστόσο, σε επικοινωνία της «Κ» με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεν επιβεβαιώνεται η σύλληψη του Φιλιππάκη.

Αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι «δεν υπάρχει δίωξη, δεν υπάρχει μήνυση, δεν υπάρχει σύλληψη» ενώ επισήμαναν ότι έχει σχηματιστεί φάκελος με τα μηνύματα μίσους τα οποία δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες δυο ώρες. Μεταξύ αυτών, η διαδικτυακή ανάρτηση του Φιλιππάκη.

Παρακάτω όλη η ανάρτηση του Φιλιππάκη:

The post Συνελήφθη Φιλιππάκης για ανάρτηση του στο Facebook κατά Στουρνάρα| Η ΕΛ.ΑΣ δεν επιβεβαιώνει την σύλληψη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα