Συμφωνεί με τα λεγόμενα Τζιτζικώστα ο Κ. Μητσοτάκης

18:28 5/1/2016 - Πηγή: iPop

Σύμφωνος με τις δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας δείχνει να είναι ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος εξηγεί πως οι δύο τους έχουν κοινό στόχο την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν οι ψηφοφόροι οδεύσουν προς τις κάλπες ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως να εκλεγεί θα είναι χρέος του να πατήσει τις διαχωριστικές γραμμές και να εκφράσει το σύνολο των οπαδών του κόμματος.

Μιλώντας για τον κ. Τζιτζικώστα σημείωσε πως:

Στον

α΄γύρο κατέγραψε ένα σημαντικό ποσοστό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, και αυτό τον καθιστά σημαντικό παράγοντα για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ συμπλήρωσε:

Πέραν μιας τυπικής επικοινωνίας που είχαμε μετά τις εκλογές του πρώτου γύρω, δεν είχαμε κάποια άλλη επαφή.

Τι είχε πει το πρωί της Τρίτης ο κ. Τζιτζικώστας;

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας «ψήφο κατά συνείδηση», για τις επικείμενες εκλογές του κόμματος, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Όπως συγκεκριμένα εξήγησε:

Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται, αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι.

Ο κ.Τζιτζικώστας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον ψήφισαν, την πρώτη Κυριακή και απηύθυνε έκκληση να προσέλθουν μαζικά οι ψηφοφόροι στις κάλπες στον δεύτερο γύρο, ενώ τόνισε:

Για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

The post Συμφωνεί με τα λεγόμενα Τζιτζικώστα ο Κ. Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα