Συγχαρητήρια για μια αήττητη Στεφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου!

16:56 9/7/2017 - Πηγή: iPop

Την πρώτη θέση με 4.81μ στο επί κοντώ στο Diamond League του Λονδίνου, κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θεωρείται πλέον αήττητη στους αντιπάλους της.

Ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4.65μ, που πέρασε επιτυχώς με την 1η προσπάθεια, ενώ έπειτα συνέχισε στα 4.73μ (με την 2η) και στα 4.81μ (με την 1η).

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νικόλ Μπίχλερ από την Ελβετία, η οποία υπερέβη τα 4.73μ και ήταν η μόνη που μπορούσε να απειλήσει την Στεφανίδη. Στα 4.81μ, η ίδια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Η Μικάιλα

Μέιγιερ από τη Σουηδία κατέκτησε την τρίτη θέση με 4.65μ, ενώ στο ίδιο ύψος παρέμεινε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις κατακτώντας την 4η θέση και τη 5η η Γιαρισλέι Σίλβα από τη Κούβα με 4.55μ.

Άξιον αναφοράς είναι ότι η Στεφανίδη μέσα στη σεζόν στους αγώνες που έχει πάρει μέρος, δεν έχει δεχτεί καμία ήττα. Η ίδια έχει κερδίσει και στις τρεις συμμετοχές της στο Diamond League στη Ντόχα, τη Ρώμη και το Λονδίνο, ενώ κέρδισε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων της Λιλ τη πρώτη θέση.

Νικήτρια έχει επίσης στεφθεί και στο μίτινγκ της Φιλοθέης (Γκαλά Γυναικών), αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

The post Συγχαρητήρια για μια αήττητη Στεφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα