Στον ανακριτή η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή (video)

11:12 28/1/2016 - Πηγή: iPop

Για τρίτη φορά το πρωί της Πέμπτης, πέρασαν την πόρτα του Ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή. Το ζευγάρι κατηγορείται για τη δολοφονία του άτυχου νέου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί πως την διέπραξε.

Οι φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας του 23χρονου Κωστή μεταφέρθηκαν στον ανακριτή λίγο μετά τις 10:00. Η παρουσίας της αστυνομικής δύναμης ήταν ισχυρή.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες:ανθρωποκτονία από πρόθεσηπεριύβριση νεκρούψευδορκία μάρτυραπλαστογραφία μετά χρήσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απολογία θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι, καθώς η δικογραφία είναι μεγάλη. Στη συνέχεια, ο Ανακριτής θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Ο 42χρονος πατριός του Κωστή κατηγορεί τους κατοίκους της περιοχής πως θέλουν να στρέψουν τα βλέμματα προς αυτόν και γι΄αυτό τον ενοχοποιούν.

Η μητέρα επί πέντε ολόκληρα χρόνια θρηνούσε για το χαμό του παιδιού της και ζητούσε απ΄οποίον γνώριζε κάτι να τη βοηθήσει να βρει τον γιο της.

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, ο άτυχος Κώστας Πολύζος δολοφονήθηκε από τη μητέρα και τον πατριό του οι οποίοι έβαλαν ακόμα και τον 12χρονο αδερφό του θύματος να ψευδομαρτυρήσει.

The post Στον ανακριτή η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα