Στο νοσοκομείο μεταφέρονται η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της

12:15 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν την Κυριακή η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη φοιτήτρια συνεργός της και μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα εξουθένωσης λόγω της απεργίας πείνας και δίψας που απεργούν.

Θυμίζουμε, πως η 25χρονη φοιτήτρια, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία επισήμανε, πως είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα σε δήλωση της σημείωσε, πως ότι στέκεται δίπλα στον αγώνα της Πόλας Ρούπα και του Νίκου

Μαζιώτη και πως πραγματοποιεί και η ίδια απεργία πείνας και δίψας μέχρι οι Αρχές δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου γιου των δύο ηγετικών στελεχών του Επαναστατικού Αγώνα στη μητέρα αλλά και την αδερφή της Ρούπα.

Συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας και το Μαζιώτης:

Απεργία πείνας και δίψας εκτός από την Πόλα Ρούπα και την 25χρονη πραγματοποιεί και ο Νίκος Μαζιώτης ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Αναμονή για την απόφαση σχετικά με την τύχη του παιδιού:

Το να δοθεί στη γιαγιά του και στη θεία του ο γιος της Ρούπα και του Μαζιώτη είναι θέμα χρόνου.

Το Σάββατο θυμίζουμε, πως η κοινωνική λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι της μητέρας και της θείας του παιδιού στην Καλαμάτα.

Πλέον αυτό που αναμένεται είναι να δοθεί η έκθεση των παιδοψυχολόγων που έχουν εξετάσει τον 6χρονο και έτσι η διαδικασία μεταφοράς του παιδιού να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωση από το νοσοκομείο για το παιδί της Ρούπα- Όσα αναφέρει

photo:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

The post Στο νοσοκομείο μεταφέρονται η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα