Στην αντεπίθεση το Μαξίμου: «Η ΝΔ προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών»

17:35 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Στην αντεπίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας περνάει το Μαξίμου το οποίο σε σχετική του ανακοίνωση κάνει λόγο για «απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών» ενώ παράλληλα τονίζει πως «η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο».

Το Μαξίμου επισημαίνει πως με την ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

«σπεύδει να προκαταλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιχειρώντας ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο

Με την ανακοίνωσή της, («η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός…») σπεύδει να προκαταλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιχειρώντας ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Επιπλέον παραδέχεται ανοιχτά ότι επιδιώκει την παράλυση του ΕΣΡ , ακολουθώντας μια επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες.

Τους καλούμε να συνέλθουν γιατί ο κατήφορος που έχουν πάρει, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος.

Το ότι η ΝΔ «αδειάζει» με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά».

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμο» μεταξύ Κυβέρνησης- Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει φέρει η συγκρότηση του ΕΣΡ

The post Στην αντεπίθεση το Μαξίμου: «Η ΝΔ προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα