Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. φέρνει η επίθεση σε βάρος της Τσατάνη- Αναμένουν το «Σχέδιο Νέμεσις»

15:28 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Με αυστηρό ύφος αποφάσισε η Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων να απαντήσει στην οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη. Την ίδια στιγμή υψηλόβαθμος Αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε πως οι απειλές των Πυρήνων της Φωτιάς βγαίνουν πάντα αληθινές.

Χαρακτηριστικά, υψηλόβαθμος της ΕΛ.ΛΑΣ. δήλωσε:

«Όταν ο Τσάκαλος λέει κάτι, το κάνει και αυτό το έχει αποδείξει!».

Και τόνισε: «Ο Τσάκαλος είναι συνεπέστατος, όταν λέει κάτι, το κάνει και αυτό το έχει αποδείξει!», ενώ υπενθύμισε τις προειδοποιήσεις του από τις 25 Ιουνίου.

Να

σημειωθεί, πως από την Αντιτρομοκρατική λαμβάνουν ως κάτι παραπάνω από σοβαρή την απειλή των Πυρήνων για τον νέο κύκλο τρομοκρατικών χτυπημάτων που προαναγγέλλουν με την ονομασία «Σχέδιο Νέμεσις».

Η έκρηξη της βόμβας, που είχε τοποθετεί έξω από το σπίτι της Γ. Τσατάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Χαρακτηριστικά, η Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων στη σχετική της ανακοίνωση επισήμανε:

Μάταια προσπαθούν να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών

Και σημείωσε απαντώντας στου Πυρήνες της Φωτιάς:

Το φρόνημά μας δεν κάμπτεται με ενέργειες όπως αυτή της επίθεσης σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη

Η Ένωση καταδικάζει την επίθεση και σημειώνει:

«Μάταια προσπαθούν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Γ. Τσατάνη, τρίτη κατά σειρά σε διάστημα πέντε μηνών κατά συναδέλφων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα για ακόμα μία φορά τέτοιες ενέργειες που προσπαθούν, πλην όμως μάταια, να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών».

Θυμίζουμε, πως την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσω σχετική της ανακοίνωση η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη της οργάνωσης στόχος της επίθεσης τους ήταν η Εισαγγελέας Εφετών και η ενέργεια αυτή ήταν αφιερωμένη στους πολιτικούς κρατούμενους της.

Τι αναφέρει η Νέα Δημοκρατία;

Σε ανακοίνωση της σχετική με την επίθεση η Νέα Δημοκρατία τονίζει:

«Η βομβιστική επίθεση γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης εναντίον λειτουργού της Δικαιοσύνης – που καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο – αποτελεί πολύ σοβαρό γεγονός. Συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, την ώρα που καλούνται να αποφανθούν για μείζονος σημασίας υποθέσεις».

Ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση για αδυναμία επιβολής της τάξης και υπαινίσσεται σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.

Και προσθέτει:

«H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών, όπως επίμονα ζητάει η Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα, εκθέτει συνολικά την Κυβέρνηση που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία»

Διαβάστε την ανακοίνωση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς:

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη έξω από το σπίτι της Γ. Τσατάνη- Ποια οργάνωση κρύβεται από πίσω;

The post Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. φέρνει η επίθεση σε βάρος της Τσατάνη- Αναμένουν το «Σχέδιο Νέμεσις» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα