Στη Σιγκαπούρη δεν αγοράζουν γάλα από τον αυτόματο πωλητή αλλά πολυτελή αυτοκίνητα!(Vid)

15:47 21/5/2017 - Πηγή: iPop

Στη Σιγκαπούρη οι αυτόματοι πωλητές βρίσκονται σε άλλο επίπεδο από τον υπόλοιπο κόσμο, αν αναλογιστούμε πως πλέον οι πολίτες ή οι επισκέπτες δεν αγοράζουν από αυτούς αναψυκτικά ή γάλα, αλλά πολυτελή αυτοκίνητα

Ο ιδιαίτερος αυτός πωλητής πολυτελών αυτοκινήτων που είναι και ο ψηλότερος στον κόσμο αφού πρόκειται για ένα 15όροφο κτίριο, βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και είναι γεμάτος με υψηλού επιπέδου αυτοκίνητα.

Η κατασκευή μπορεί να «φιλοξενήσει» μέχρι και 60 αυτοκίνητα και οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε από αυτά όταν επισκέπτονται τον πύργο,

χρησιμοποιώντας απλά μια οθόνη αφής που βρίσκεται στο ισόγειο και στο οποίο μπορούν να δουν τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα.

Ο γενικός διευθυντής της Autobahn Motors, της εταιρίας που κατασκεύασε τον πρωτότυπο πωλητή, δήλωσε ότι το σχέδιο του πύργου το οραματίστηκε βλέποντας μια έκθεση από αυτοκινητάκια Matchbox, που υπήρχε σε κατάστημα παιχνιδιών το οποίο είχε επισκεφθεί με το γιό του.

Παρά το ότι είναι ο ψηλότερος δεν είναι και ο μοναδικός αυτόματος πωλητής αυτοκινήτων στον κόσμο. Ανάλογοι πωλητές υπάρχουν στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία εδώ και αρκετά χρόνια.

Το Carvana, μία online αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, διαθέτει αρκετούς αυτόματους πωλητές σ’ όλη τη χώρα. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν το αυτοκίνητό τους σ’ αυτούς τους πωλητές ή να τους τα στείλουν.

Σίγουρα ο συγκεκριμένος αυτόματος πωλητής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για έξυπνη διαφήμιση, δεδομένου ότι η καινοτομία αφορά μόνο την ύπαρξη της οθόνης επιλογής στο ισόγειο.

Κατά τα λοιπά είναι μια πολυώροφη πολυκατοικία που στην ουσία εξοικονομεί χώρο αφού οι εκτάσεις γης στη Σιγκαπούρη είναι ιδιαίτερα ακριβές και όπως αντιλαμβάνεστε η «φιλοξενία» 60 αυτοκινήτων σε ισόγεια έκταση θα ήταν πολύ πιο ακριβή.

Όπως και να έχει όμως ο αυτόματος πωλητής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Time

The post Στη Σιγκαπούρη δεν αγοράζουν γάλα από τον αυτόματο πωλητή αλλά πολυτελή αυτοκίνητα!(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα