Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη(Pics/Vids)

13:33 21/5/2017 - Πηγή: iPop

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν χθες αργά το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Φενέρ.

Οπαδοί της τουρκικής ομάδας, προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις ξενοδοχείο φίλων που διαμένουν φίλοι του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η εκρηκτική κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα,

λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της τουρκικής αστυνομίας που έκανε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν τους εξαγριωμένους χούλιγκαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί από τα χθεσινά επεισόδια, ωστόσο γκρουπ οπαδών της Φενέρ στo twitter ανεβάζουν φωτογραφίες-λάφυρα από οπαδούς του Ολυμπιακού με ανοιγμένα κεφάλια.

You won't have good memories in İstanbul… pic.twitter.com/6abwYP6N6I

— Fener Fanatics (@FenerFanatics34) May 21, 2017

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, οι τούρκοι χούλιγκαν απιελούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «δεν θα έχετε καλές αναμνήσεις».

Οι τουρκικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς ήδη από την Παρασκευή με την άφιξη της πρώτης φουρνιάς των φίλων του Ολυμπιακού, είχαμε επιθέσεις από τους φανατικούς της Φενέρ.

Από τις επιθέσεις της Παρασκευής, είχε μαχαιρωθεί ένας φίλος του Ολυμπιακού και είχαν τραυματιστεί ελαφρά άλλοι τέσσερις.

The post Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη(Pics/Vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα